Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2006-06-08, 11:07
Citata
2006-06-08, 16:04
Impaler, Jun 8 2006, 02:54 PM, pasakė:
Jus mane mokyklinoku laikot? You're fools. Seniai ish ten dingau.
1) "Jus mane mokyklinoku laikot" - zhinant kad forumo 90% nariu dar mokykloje - ryshkiai perspausta.
2) "You're fools" - be komentaru.
3) "Seniai ish ten dingau" - mazhdaw "o jus ne"?
4) Ir ajshq kazhkokios "paskaitos" destymas, neva. Kuris yra KLAIDINGAS.
edit: p.s. pasitixlinaw. Pati paskajta nera klaidinga. Klaidinga jos interpretacija. Tai vis delto galima sakyt, kad pac paskajtos destymas - klaidingas.

2006-06-08, 16:27
Citata
2006-06-08, 16:48
Undertaker, Jun 8 2006, 05:27 PM, pasakė:
Apie Chandrasekhar limita, ir apie tai kokioje stadijoje yra shio dalyko tyrimas.
Saules mase 1.44 karto mazhesne uzh rejkiama mase kad sprogtu kaip supernova, taigi nera ji tokia 'zhvajgzhdute'. O acizhvelgiant i tai kokios tos teorijos teisingumo galimybes, ir kaip dar saules mase gali kejstis der nezhinomu desniu deka - va taw ir acakymas.

2006-06-08, 17:08
as randu kad zvaigzde butu super nova jos mase turi buti tokia kaip 7/8 sauliu:D wikipedijoj parasyta irgi 8 sauliu mase:D nu tai.........
cia tas limitas:
vaigdės masės ir tankio riba: elektronai negali judėti greičiau u viesos greitį.
na ir dar rasoma cia pirmo tipo supernova:tai musu saule ne dvinare zvaigzde:D kiek zinau
Dvinarė sistema, kurios viena komponentė - baltoji nyktukė, kurios masė - didesnė nei 1,44 Saulės masės (Č
andrasekaro riba). Baltosios nyktukės branduolys kolapsuoja, jame prasideda sprogstamoji atomų branduolių sintezė, ir staigus energijos padidėjimas susprogdina vaigdę.
Supernovos masė - apie 8 Saulės masių. Jei vaigdės masė didesnė - susidaro juodoji skylė, jei maesnė - supernovos sprogimas neįvyksta, o susidaro baltoji nyktukė.
2006-06-08, 17:27
Prie ko dvinare zhvajgzhde chia ikishaj taj neikirtaw, bet px.
Ir dar - jej jau chia rimtai diskutuojam... Tai pamegink ishveng argumento 'wikipedijoj rasho'. Nes ash tada sakysiu 'man draugelis prie bonkes pasakojo'

2006-06-08, 17:33
II tipas
supernovomis tampa didelės (masė - didesnė nei 10 Saulės masės) vaigdės, susidarius jų gelmėse geleiniam branduoliui ir pasibaigus termobrand. reakcijoms. Toks branduolys turi kolapsuoti ir virsti juodąja skyle(cia jau nukopin au bet ir saules variantas atmetamas
tu sakai venk argunemtu wikipedijoj raso nu tai as nesu astronomijos profesorius ir visko negaliu pasakyti
apei saules virtima i baltaja nykstuke parasyta yra ir S.hawkinso knygoje:Dnu tai kaip tu man siulai tau parasyt ...
gal pvz mano gausus moksliniai tyrinejimai irode.............????????????
2006-06-08, 18:02
Citata
2) "You're fools" - be komentaru.
3) "Seniai ish ten dingau" - mazhdaw "o jus ne"?
4) Ir ajshq kazhkokios "paskaitos" destymas, neva. Kuris yra KLAIDINGAS.
1) Neperspausta, I just say what I mean.
2) Same.
3) Nemazdaug o jus ne. O tiesiogiai as ja jau palikau, no strings attached here. Sikarta tavo interpretacija cia klaidinga.
4) Whatever
VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!
KNOCK SRAIGH HE FUCK OU!!!
2006-06-08, 18:31
Undertaker, Jun 8 2006, 06:33 PM, pasakė:
II tipas
supernovomis tampa didelės (masė - didesnė nei 10 Saulės masės) žvaigždės, susidarius jų gelmėse geležiniam branduoliui ir pasibaigus termobrand. reakcijoms. Toks branduolys turi kolapsuoti ir virsti juodąja skyle(cia jau nukopin au bet ir saules variantas atmetamas
tu sakai venk argunemtu wikipedijoj raso nu tai as nesu astronomijos profesorius ir visko negaliu pasakyti
apei saules virtima i baltaja nykstuke parasyta yra ir S.hawkinso knygoje:Dnu tai kaip tu man siulai tau parasyt ...
gal pvz mano gausus moksliniai tyrinejimai irode.............????????????
2) hawkinso kuriniai (esu tikras kad butent tokius skajtej - shiaip jis rahso ir kitokiu) - ne fizikos, bet fizikos (ir netgi ne jos, o moxlo bendraja prasme) populiarinimo. Manaw ten skajtej ta jo knyga kur apie viska jis rasho, bet tuo pachiu apie nieka. Pateikti tokie visokie idomus fakteliai, hipotezes, o apie ju realuma ar itikinamuma - nei zhodzhio. Tai ir yra populiarinimas. Jo knygoje ash machiau tik viena pilnai ishbajgta dalyka - determinizmo teorijos ishdestyma trumpa, ir jos paneigima, ir beje labaj gera.
3) ishmok normaliai sakinius rashyt. Nes ne kaip tavo poste atrodo net ir gudrus dalykai, kaj tik viska pili, pili karshtakoshishkaj ir nepagalvoji kad nelabaj ajshkiai rashaj.
4) Jej sakaw 'nesiremk wikipedia', taj nerejshkia kad sakaw 'nesiremk niekuo ishskyrus savopamastymus'. Tu man kaip irodyma gali bet kokio moxlinio instituto, moxlines publikacijos ir t.t. ir pan citata patejkti, bet tik ne wikipedijos, kur ta pachia sekunde tas textas gali apsiverst aukshtyn kojom.
5) nesupranti ka ash ish esmes noriu pasakyt. Fizikoje labaj nesunq prazhiopsot kelius zhodelius, ir visaj susidaryt klajdinga pozhiuri. Labaj dazhnaj yra patejkiamas kokios nors hipotezes destymas kad ir visokiuose vadoveliuose su menkuchiu prirashymu priekyje kad 'tai besivystanti teorija' ar kad 'ji remiasi prielajdom'. Ir daug kas (kaip suprataw ir tu) neisigilina i tu zhodzhiu rimtuma - o tie zhodhziai butent rejshkia, kad terejkia menko pirstelejimo (t.y. kazhkokio mazhychio atradimuko) ir ta teorija grius kaip kortu namelis.

2006-06-08, 18:53
ok na dar skaitciau studentu darbus (parasyta VU darbai tai cai turbut vilniaus uiniveras)apie zvaigzdziu evoliucija .na ten rase 8 saules mases ir daaaaaaug formuliu kuriu pattikek as nesuprantu:D
daba biski nusivaziavai sry bet HAwginkas fizikas teoretikas ..be ttu aiskia parasiai ne fizikas tai cioa galima prilyginti kaip izeidima vieno (o gal net) protingiausio zmogaus pasaulyje.jis uz nieka tikrai nebutu profesoriu fizikos:D (bet gal tu daugiau zinai)na dar jo apdovanojimai fizikoje:D nu px vistiek jis ne fizikas,na
bet kad man visdelto verta tiketi hawingsu gal pasako Carl Sagan jis savo knygoje truputi pasirausia hawingso tyrejimose:D
jo del tu teoriju tai cia didelis s gabals maza smulkemna ir py** visai teorijai:D
cai mums taip isejo :
tai ka as norejau paskyti apibendrinatn: aiskiai ir lietuviskai
kad yra dvieju tipu supernovos
ir kad vienas tipas kad jos susidaro is dvinariu sistemu kuriu vienas narys baltoji nykstuke 1.44karto didesne uz saule o kitas raudonoji milzine
II tipas tai masyvy zvaigzde kurios mase 8 ar 10 sauliu (na matai vienur taip kitur taip parasyta) bet aisku akd daug kartu mase didesne uz musus saules..
tai noriu pasakyti kad saule PAGAL dabrtinies turiamas zinias netaps supernova(na gal ateiti kokia nauja teorija kuria aplenkss visas ligi tol zinomas)
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų