Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Kieciausia visu laiku tag team'as

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 81

Guest_Muzonas_*

• Svečiai
Na mano butu tokie :),jei as buciau Mcmahonas
WH Champion - Undertaker
WWE Champion - Batista
U.S. Champion - John Cena
IC Champion - Triple H
WWE Tag-Team Champions - Angle ir HBK
World Tag-Team Champions - Jericho ir Benoit
Cruserweight Champion - Rey Mysterio
Womens Champion - Trish Stratus

Guest_Muzonas_*

• Svečiai

Bam pasakė:

Nu dėl Regal tai taip, bet JBL? JBL!!!???!!!?!?!?!?!?! Jį geriausiu atveju midcarderiu palikt

jo pritariu

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Muzonas pasakė:

Na mano butu tokie :),jei as buciau Mcmahonas
WH Champion - Undertaker
WWE Champion - Batista
U.S. Champion - John Cena
IC Champion - Triple H
WWE Tag-Team Champions - Angle ir HBK
World Tag-Team Champions - Jericho ir Benoit
Cruserweight Champion - Rey Mysterio
Womens Champion - Trish Stratus
Tik kaip John Cena butu U.S. championu kitame show? U.S. titulas SD! lygoje. Tas pats su Batista ir kitais. Jei galima butu maisyti rosterius tai as irgi daug ka pakeisciau :wink:

Guest_Muzonas_*

• Svečiai

"`MalioK pasakė:

ik kaip John Cena butu U.S. championu kitame show? U.S. titulas SD! lygoje. Tas pats su Batista ir kitais. Jei galima butu maisyti rosterius tai as irgi daug ka pakeisciau :wink:

Tai cia as tik sakau jei buciau mcmahonas,o jei buciau tai taip ir butu,paprasciausiai nebuciau draftaves juos

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0

Muzonas pasakė:

Bam pasakė:

juokinga, nes nežinai ką sugeba regal :) pažiūrėk wiliam regal vs chris benoit velocity matchą, kur prieš porą savaičių vyko. Nežinau, kaip kitiem bet man nei viena batistos ar ypač JBL`o kova nepatiko, nu gal vengeance HIAC ir barbedwire cage match (ir tai tik pabaiga).

Negi tu manai WWE ratingai pakiltu,jei Regal butu WWE arba Sunkiasvoriu cempionu,tikrai taip nemanau,ir jo kovu daug mates,nieko gero ,tik miegas ima,geriau pagalvotu forma palaikyt,nes "atsiprasant" lasiniai matos kaip pas JBL.O jei der wrestlingo sugebejimu vien ziurim,tai pasikviecia tada WWE tikrus imtyninkus ir wrestlerius(kaip Volk Han,Akira Maeda,Takada),va jie tada butu verti titulu,bet WWE yra toks dalykas,kad ne tik wrestlinimas svarbus...

Dar norėjau paminėti, kad man jau gana ilgai pati neįdomiausia kova būna Main eventas, tai kaip čia taip? Juk geriausi wrestleriai, kurie gali padaryt show turi būti main evente :)

Guest_Muzonas_*

• Svečiai
cia pagal kiekvieno skoni Bam,gal tau neidomu,bet kitam idomu:)maciau tau patiko GAB kova tarp Rey ir Eddie,o as pvz per ja vos neuzmigau:)

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0

Muzonas pasakė:

cia pagal kiekvieno skoni Bam,gal tau neidomu,bet kitam idomu:)maciau tau patiko GAB kova tarp Rey ir Eddie,o as pvz per ja vos neuzmigau:)

Dabar bežiūrėdamas batista vs jbl nukritau ant stalo ir gulėjau iš nuobodulio, nu aš tik iš principo ir tradicijos peržiūriu visus wwe show ir ppv, bet man trodo tuoj reiks baigt, nes man tai gali pakenkti sveikatai :)

`MalioK`

• Administratoriai
34
[size=24]STOP! :twisted:
Atsiprasau, bet dabar as pradesiu trinti kiekviena off-topic posta sioje temoje - nes mes visi jau perdaug cia nukripom nuo temos :wink:

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
Dudley Boyz ir Road Warriors,nu dar gal ir Hardyz ir A.P.A.

Guest_GezaS_*

• Svečiai
Geriausias buvo TAKER ir kANE

Guest_TourneY_*

• Svečiai
/sarcasm

Rosey & Hurricane

/sarcasm

Hardy Boyz =)

Guest_putupas_*

• Svečiai
Steiner brothers

Guest_X_PaRty_*

• Svečiai
Hardy boyz,Dudley boyz,Road Warriors vieni is situ :}

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
0
Na cia daugkas rase Road warriors , as nerasiau nes prisipazinsiu nesu mates nei 1 kovos ju :oops: , ir taip pat manau kad bent 1 cia turetu but kuris parase road warriors tik pamates animal ir heidenreigh , arba tik prisiklauses kad dauguma parase taip .
Nuotrauka

Guest_bliuska_*

• Svečiai
Dudley boyz ir Hardy Boyz
dar trumpai bet graziai kovojo Rey su Eddie

Re-Powaz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Kurt Angle su Chris Benoit
The Rock n' Sock Connection
ir zinoma the Hardy Boyz
Nuotrauka

Guest_The Hero_*

• Svečiai

Bam pasakė:

Man paciam irgi labiausia patiko Hardy Boyz kovos, bet manau geriausias tag teamas yra Dudley Boyz arba Road Warriors

Man tai Dudleyz boyz , o ypac tas ju necbrakeris kur baba ray ismeta i ora o D-von daro neckbrakeri :P ir siaip jie kieti yra !

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
0

The Hero pasakė:

Bam pasakė:

Man paciam irgi labiausia patiko Hardy Boyz kovos, bet manau geriausias tag teamas yra Dudley Boyz arba Road Warriors

Man tai Dudleyz boyz , o ypac tas ju necbrakeris kur baba ray ismeta i ora o D-von daro neckbrakeri :P ir siaip jie kieti yra !

Turejai omeny gal ne baba o bubba? ir 3D tas "neckbreaker'is" wadinasi
Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
tai cia zmogus per BTV pamate, kai ECW invazija buvo

Guest_brigadier_*

• Svečiai
Sting & Lex Luger. geresniu mano nuomone nera ir nebuvo.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Na atrodo niekas neparashe, bet shiaip vienas nerealus Tag Team buvo, ir man jis zhiauriai patiko, tai:

The Power Trip: HHH + SCSA

Nuotrauka
Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

`MalioK` pasakė:

Bam pasakė:

Ką daryt, jei mirė hawkas? :lol: O road warriors niekada nebuvo main-eventeriai
Siaip as aplamai neprisimenu tuo, kad WWE tag-teamai kada-nors butu main-eventeriais :wink:

Na chia nors ir paveluotaj, bet ash pirma karta i shita tema uzhejaw, o kaip taw
Brothers of Distruction
Power trip
Benoit+HBK
Flair+Batista
?

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Fortaz pasakė:

Na chia nors ir paveluotaj, bet ash pirma karta i shita tema uzhejaw, o kaip taw
Brothers of Distruction
Power trip
Benoit+HBK
Flair+Batista
?
O as esu toks labai mandras ir atsakysiu taip: Isimtis tik patvirtina taisykle ;)
Gerai, pripazistu - neapgalvotai pasakiau :wink:

Wilkins

Baltas diržas

• Naujokai
0
Brothers of Destruction geriausias tag-team'as. Nesu mates, kad kas nors labiau dominuotu WWE. Gal as klystu, bet Kane ir Takeris, mano nuomone, galingiausias tag-team'as sudejus ju mases ir ugius. Svariai laimet pries tokia komanda, net Vince'as, manau, nebutu leides :D

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Wilkins pasakė:

Brothers of Destruction geriausias tag-team'as. Nesu mates, kad kas nors labiau dominuotu WWE. Gal as klystu, bet Kane ir Takeris, mano nuomone, galingiausias tag-team'as sudejus ju mases ir ugius. Svariai laimet pries tokia komanda, net Vince'as, manau, nebutu leides :D
1) Jie yra pralajmeje
2) Svoriu ir ugiu shi tagteam'a lenkia Under+Big Show

Nuotrauka
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0