Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Turning Point 2005

Temoje atsakymų: 56

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0
Kad Daniels cia ne prie ko. Cia juk apie AJ ir Joe kalbam.

dogmas

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 738 Pranešimai:
0
nu tai Somoa vs Daniels kitam ppv kausis del X Division title kury laikys Samoa -.-

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0
aa... nu tai taip ir reikejo iskarto sakyti :)

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

Rodyti pranešimądogmas, Dec 9 2005, 06:09 PM, pasakė:

nu tai Somoa vs Daniels kitam ppv kausis del X Division title kury laikys Samoa -.-
Na per anksti nesidziaugsiu... *WooHoo!* Patikesiu, kai pamatysiu AJ'o petis ant ringo grindu ir isgirsiu 1, 2, 3!

EDIT:
P.S. WrestlingZone.ru daznai sudaro savo "spoilerius" pagal gandus vaiksciojancius inete. Taigi as aklai netikeciau ju informacijai.

dogmas

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 738 Pranešimai:
0
nu ir dar kaskiokiam saite maciau ta pacia info

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0
Nu matai... Dabar gali ir cia pamatyti -_- Taigi, jau trys vietos, kur galima tuos gandus pamatyti :) Labai nesureiksminciau to, kad matei dviejuose saituose.

`MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34
Dabar perskaiciau naujienas ir visas mano pasaulis tarsi virto aukstin kojom -_- Cia tik gandas uzkulisiose, bet Steve "Sting" Borden - mano vaikistes wrestleris ir vienas mano brangiausiu, megstamiausiu wrestleriu galbut pasirase kontrakta su TNA! *Bira dziaugsmo asaros* As zinau, kad jis dabar neparodis fenomenalio wrestlingo, bet manyje uzsidege nostalgija :) Ar tai tiesa suzinosime po dveju dienu per TP'05.

P.S. WOOOOOOOOOOOOOOOOO!

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0
Truptuti ne cia pataikiai... Manau, kad reikejo i naujienas rasyti, bet nieko tokio -_- Beje, manau, kad ne tu vienas tuo taip dziaugiesi :)

dogmas

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 738 Pranešimai:
0
Nu katik paziurejau ppv jis man tikrai patiko :)

P.S sakiau, kad mano spoilerei teisingi :/

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34
Samoa Joe - New TNA X Division Champion! *Mmmmmmm... new champion...*

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
`MalioK`, gali ir ratingus surasyt :)

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0
Nu ka galiu pasakyti... Turbut TP paturejo MOTY... Nerealus matchas (turbut suprantat apie kuri cia kalbu :)) Nu aisku... kai sudedi siuos du vyrukus i viena ringa, tai lauk tik gero, todel nelabai ir nuostabu.

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0
Nepykit uz double post, bet tik pasakau, kad i pirma posta sudejau ivertinimus. Turbut jau dauguma juos mate, bet gal kam nors dar reikes.Na o jei dar ziurint i ivertinimus, tai wwe dabar tik uosto TNA sukeltas dulkes :)

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
Jo... Parsisiunchiau ash visa PPV, bet pazhejaw kol kas tik AJ vs JOe... Vien ka rejshkia kad Joe buvo kazhkas ishnarinta po matcho, ir kad AJ gavo 7 siules ant lupos... Nerealus matchas...

Nuotrauka
Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0
Tai per si PPV isvis turbut nebuvo nei vieno kuris nepabuvotu gydytoju rankose :) Nu cia truputi perdejau, bet labai daug kas buvo suzeisti. Taiciau ir rezultatas ryskiai matosi. Beje, ka manai apie si matcha ? Man tai jis tiesiog nerealus. Nerealiai patiko kaip ringe atrode AJ... Aisku jokiu budu nenuvertinu Joe. Ir dar vienas klausimelis :D Gal jau pakeitiai savo nuomone apie CW'us :D

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
Taj kad AJ kovojo ne kaip tipinis CW. Tas pac su JOE.
Shiaip kad ivertinchiau gal dar karta rejketu pazhet, bet gero matcho irba tikraj perzhenge;)

Nuotrauka
Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0
Bet jis CW'as. Tu juk pats minejai, kad jie ten "skraido, skraido"... AJ juk irgi naudoja daug high flying'o movu. Tai kaip jis nera tipiskas CW'as :D Arba as tada nesuprantu tavo tokiu savoku, kaip tipiskas ir netipiskas CW'as.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
Netipishkas kuris sugeba dali puolimo padaryt tokio, kad vajzdas kaip HW'u matche atrodytu. Itikinami power movaj. Tikiuos ajshkiau.

Nuotrauka
Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0
Tai, kad turbut puse CW'u taip gali padaryti :D

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
Nu taj kaj abu tajp daro, taj man ir matchas man patinka. Kokios problemos?:D

Nuotrauka
Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0
Nu problemos (nu net ne problemos, bet tiesiog naudoju sita zodi, nes tu ji panaudojai :D) tokios, jog tu sakiai kazka tokio, kad CW'ai ten tik skraido skraido skraido ir daugiau nieko :D Nu tiesa sakant, tai man butent tas nelabai patiko, tai ir kabinejuosi :D

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
Nu man nepatinka, kaj jie tik skrajdo, o power movaj atrodo neitikinamaj (ASMENISHKAJ MAN) shiam matche tos problemos nebuvo.

Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36

Rodyti pranešimąFortaz, Dec 15 2005, 03:47 PM, pasakė:

Nu man nepatinka, kaj jie tik skrajdo, o power movaj atrodo neitikinamaj (ASMENISHKAJ MAN) shiam matche tos problemos nebuvo.

Nu tai kiek man daeina cia buvo geru cw'u kova, tie kurie nemoka gerai wrestlinti tai ir daro neitikinamai

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
  • 1050 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąFortaz, Dec 15 2005, 01:47 PM, pasakė:

hm jai tu turi omeny itikinamai tai cia taprasme, kad atrodo labai skausmingai? tai as nelabai tada suprantu, nes pvz tu sakai, kad tau geriau WWE Hw'ai kuriem uzdrausta kaip tik daryt galingasias wersijos kurio nors movo negu indir cw kurie daznai daro tuos movus tik daug pavojingiau atrodancias wersijas to movo. Pvz ar atrodo skausmingiau german'as toks kaip dabar wwe benoit daro kur wisiskai nuleidzia ant nugaros nekeliant jokio pawojaus ar koks indie/japan cw'u german'as kur daro bridge'a ir nuleidzia grynai ant galvos/peciu arba pvz wwe style back suplex'as (john cena style ir kitu) kur pakelia ant peties ir numeta grynai grynai ant nugaros o pvz indie/japan cw megsta nuleist grynai ant galwos/peciu ir ar pvz paprastas suplex'as atrodo skausmingiau/itikinamiau negu brainbuster'is?

P.S. as tai rasau tik todel, kad tu paminejai wwe, as kalbu tik apie wwe hw o ne kokius japan ar indie hw :(
Nuotrauka
Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0
Tai as ir sakau, kad yra daugybe CW'u, kurie neturi tokiu problemu, kurias paminejai.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0