1)
Ko jus chia prisiknisot man irodyt kad cw'aj moka geraj PowerMove'us daryt...?
Ar kad sakaw kad man CW power movu atlikimas/selinimas nepatinka?
Ar kad sakaw kad machiau pakankamaj CW'u matchu kad turechiau savo tokia nuomone?
SAVO SAVO SAVO! Nepatinka MAN MAN MAN. Nu jej man nepatinka, kaip atrodo kaip vienas 60kg zhmogus numeta kita 60kg zhmogu. Nu man chia neitikinama. MAN MAN MAN. Ash gi nesakaw kad chia absoliuchiai neitikinama, kur kieno kokios problemos? Ka?
Ir man (MAN MAN MAN) neitikinamaj atrodo kaj vienas 60kg zhmogus uzhkrinta ant kito. Che palyginimuj, kad suprastumet kodel MAN butent nepatinka:
1) Pamegink uzhmest viena degtuka ant kito..
2) Uzhmesk viena rasta ant kito rasto.
Dabar patys pagalvokit:
1) kur didesne susidurimo jega
2) kur daugiau energijos perejna i darba ta jega paverchiant nuline (darba suzhejdzhiant tam tikra kuno vieta)?
Ajshkiau?
Trumpaj tariant, ash - fizikas. Matydamas kazhkoki susidurima, vertinu jo jega. Nu taj bl ka jus chia man smegenis pudrinat, kad 60kg zhmogus labiau prisiploja uzh 120kg zhmogu? Nuo kada CW'ams laisvojo kritimo pagrejtis padidejo?
2)
Dar karta perzhiurejaw Joe vs AJ (anasyk buvaw prabegom ir ishgeres zhiurejes). Nu 1/4* numushta turbut uzh AJ lievus kikautus, ir pasivajkshchiojimus per ilgus uzh ringo, be to, ar taj springboard ar kazhka Joe labaj prastaj suselino (galva perpusmetri zhemes neliete)
AJ galima lajkyt kovojo kaip CW'as, bet kas man pasakys, kad JOE kovojo kaip CW'as?
Man vienas geriausiu shiu metu matchu, nes:
*JOE stifinimas buvo nerealus, dievishkas. Sparde vos ne kaj Jamazakis...
*AJ selinimas neprilygo JOE stifinimuj, bet jam to ir nerejkejo... MAtchas atrode nerealiai..
*Visas matchas nerealios psixologijos (grejtis priesh jega, su prieshingu dalyku parodymajs)
*Idomi apklausa - kiek kam atrode shio matcho trukme... Ash ji zhiurejaw zhinodamas kad 20 min jis, bet neatrode net kaip 10. Jej buchiau nezhinojes - nepatikechiau.
Match of the year, Screw Angle, Screw HBK, JOE is the best:)
...
After Goldberg of Course:DDDDDDDDDDDDDDDDD
Prisijungti
Registruotis

Į viršų