Peršokti prie turinio

Turning Point 2005

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 56

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
Geraj...
1)

Ko jus chia prisiknisot man irodyt kad cw'aj moka geraj PowerMove'us daryt...?:rolleyes:)) Kuris jum sakinys nepatinka?
Ar kad sakaw kad man CW power movu atlikimas/selinimas nepatinka?
Ar kad sakaw kad machiau pakankamaj CW'u matchu kad turechiau savo tokia nuomone?
SAVO SAVO SAVO! Nepatinka MAN MAN MAN. Nu jej man nepatinka, kaip atrodo kaip vienas 60kg zhmogus numeta kita 60kg zhmogu. Nu man chia neitikinama. MAN MAN MAN. Ash gi nesakaw kad chia absoliuchiai neitikinama, kur kieno kokios problemos? Ka?
Ir man (MAN MAN MAN) neitikinamaj atrodo kaj vienas 60kg zhmogus uzhkrinta ant kito. Che palyginimuj, kad suprastumet kodel MAN butent nepatinka:
1) Pamegink uzhmest viena degtuka ant kito..
2) Uzhmesk viena rasta ant kito rasto.
Dabar patys pagalvokit:
1) kur didesne susidurimo jega
2) kur daugiau energijos perejna i darba ta jega paverchiant nuline (darba suzhejdzhiant tam tikra kuno vieta)?
Ajshkiau?
Trumpaj tariant, ash - fizikas. Matydamas kazhkoki susidurima, vertinu jo jega. Nu taj bl ka jus chia man smegenis pudrinat, kad 60kg zhmogus labiau prisiploja uzh 120kg zhmogu? Nuo kada CW'ams laisvojo kritimo pagrejtis padidejo?;)

2)

Dar karta perzhiurejaw Joe vs AJ (anasyk buvaw prabegom ir ishgeres zhiurejes). Nu 1/4* numushta turbut uzh AJ lievus kikautus, ir pasivajkshchiojimus per ilgus uzh ringo, be to, ar taj springboard ar kazhka Joe labaj prastaj suselino (galva perpusmetri zhemes neliete)
AJ galima lajkyt kovojo kaip CW'as, bet kas man pasakys, kad JOE kovojo kaip CW'as?
Man vienas geriausiu shiu metu matchu, nes:
*JOE stifinimas buvo nerealus, dievishkas. Sparde vos ne kaj Jamazakis...
*AJ selinimas neprilygo JOE stifinimuj, bet jam to ir nerejkejo... MAtchas atrode nerealiai..
*Visas matchas nerealios psixologijos (grejtis priesh jega, su prieshingu dalyku parodymajs)
*Idomi apklausa - kiek kam atrode shio matcho trukme... Ash ji zhiurejaw zhinodamas kad 20 min jis, bet neatrode net kaip 10. Jej buchiau nezhinojes - nepatikechiau.
Match of the year, Screw Angle, Screw HBK, JOE is the best:)
...
After Goldberg of Course:DDDDDDDDDDDDDDDDD

Nuotrauka
Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0
Jei as apie ta pati galvoju, ka tu turi galvoje ( cia as apie AJ kick-out'us), tai man jie kaiptik nerealiai atrodo. Grynai perteike matcho reiksme. Tipo, kad AJ kovoja uz visa X Division ir jam tarsi antras kvepavimas. Man sitas kaip tik patiko. Nu cia turbut tik mano nuomone arba gal mes ne apie tai kalbam ;) Tu paminejai ir AJ sellinima... Man tai jis labai gerai atrode, bet kaip jau ir minejai, tai jam nelabai tai ir reikejo daryti, nes Joe dirbo savo darba - stiffino :D Nu krc... pasikartosiu - MOTY :rolleyes:

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
Na taj tie kur jis ant 1 kickoutino, taj nerealus, bet kur ant 2,5 peti tik per 5 cm nuo zhemes pakeldavo... Galima sakyt kad taip turejo ir atrodyt, bet vietom atrode kad tejsejas ajna uzh X...:)
p.s. Ash nesakew, kad AJ selinimas buvo blogas, ash sakiau kad JOE stifinimuj neprilygo.
p.p.s. Blogo selinimo pavyzdys - Rhino... Puldamas jokiu skausmu ir/ar grejchio suletejimo neturi zhmogus neturi...:D
p.p.p.s. Jis su zhmona ten rimtaj skirias ar ne?

Nuotrauka
Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0
Nu reiks dar karteli paziureti ir butent i tai demesi atkreipti, nes kai pirmus du kartus ziurejau, tai tikrai negalejau sito matcho kritiskai wertinti, nes buvau per daug susizavejes :)

p.s. as tai supratau.
p.p.p.s. juk ji uz tai ir is wwe ismete. Nu tipo del seimyniniu problemu, kurias jis isreiske jegos panaudojimu ar kazkas tokio.

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

Rodyti pranešimąFortaz, Dec 16 2005, 08:47 PM, pasakė:

<...> JOE is the best:)
...
Fortaz, kai su tavim ginciuojausi - maniau/manau, kad visiskai negaliu taves suprast. Bet niekaip negaliu suprast, kaip musu skoniai sutampa! Kai tik su tavim susiduriau forume - suzinojau kad kaip ir as esi Goldberg'maniac. Kai musu poziuriai liecia TNA - ir cia sutampame nuomones, kad Samoa geriausias... Negaliu taves perprast;)

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
  • 1050 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąFortaz, Dec 16 2005, 06:47 PM, pasakė:

Geraj...
1)

Ko jus chia prisiknisot man irodyt kad cw'aj moka geraj PowerMove'us daryt...?:))) Kuris jum sakinys nepatinka?
Ar kad sakaw kad man CW power movu atlikimas/selinimas nepatinka?
Ar kad sakaw kad machiau pakankamaj CW'u matchu kad turechiau savo tokia nuomone?
SAVO SAVO SAVO! Nepatinka MAN MAN MAN. Nu jej man nepatinka, kaip atrodo kaip vienas 60kg zhmogus numeta kita 60kg zhmogu. Nu man chia neitikinama. MAN MAN MAN. Ash gi nesakaw kad chia absoliuchiai neitikinama, kur kieno kokios problemos? Ka?
Ir man (MAN MAN MAN) neitikinamaj atrodo kaj vienas 60kg zhmogus uzhkrinta ant kito. Che palyginimuj, kad suprastumet kodel MAN butent nepatinka:
1) Pamegink uzhmest viena degtuka ant kito..
2) Uzhmesk viena rasta ant kito rasto.
Dabar patys pagalvokit:
1) kur didesne susidurimo jega
2) kur daugiau energijos perejna i darba ta jega paverchiant nuline (darba suzhejdzhiant tam tikra kuno vieta)?
Ajshkiau?
Trumpaj tariant, ash - fizikas. Matydamas kazhkoki susidurima, vertinu jo jega. Nu taj bl ka jus chia man smegenis pudrinat, kad 60kg zhmogus labiau prisiploja uzh 120kg zhmogu? Nuo kada CW'ams laisvojo kritimo pagrejtis padidejo?:D

2)

Dar karta perzhiurejaw Joe vs AJ (anasyk buvaw prabegom ir ishgeres zhiurejes). Nu 1/4* numushta turbut uzh AJ lievus kikautus, ir pasivajkshchiojimus per ilgus uzh ringo, be to, ar taj springboard ar kazhka Joe labaj prastaj suselino (galva perpusmetri zhemes neliete)
AJ galima lajkyt kovojo kaip CW'as, bet kas man pasakys, kad JOE kovojo kaip CW'as?
Man vienas geriausiu shiu metu matchu, nes:
*JOE stifinimas buvo nerealus, dievishkas. Sparde vos ne kaj Jamazakis...
*AJ selinimas neprilygo JOE stifinimuj, bet jam to ir nerejkejo... MAtchas atrode nerealiai..
*Visas matchas nerealios psixologijos (grejtis priesh jega, su prieshingu dalyku parodymajs)
*Idomi apklausa - kiek kam atrode shio matcho trukme... Ash ji zhiurejaw zhinodamas kad 20 min jis, bet neatrode net kaip 10. Jej buchiau nezhinojes - nepatikechiau.
Match of the year, Screw Angle, Screw HBK, JOE is the best:)
...

ok ok ok as tiesiog kitaip isiwaizduoju movo galinguma. As kai jis pawojingiau atrodo ir daug skausmingiau o tu kuo wrestleris labiau issiteskia :D. Nu jai zmogu numeta ant kaklo/galvos/peciu ir jo kunas susilanksto kaip, kad jo stuburas gali suluzt (gal cia per waizdingai pasakiau) nera gerai atrodantis powermove'as
o gerai atrodantis powermove'as yra paprastas ploksios ir labai sunkios nugaros nukritimas grynai ant nugaros kur pawojus daug mazesnis ir atrodo neskausmingiau tai jo cw nemoka powermove'u daryt. Man nepatiko sakinys, kad tau geriau butent WWE hw kurie tik ir meto rastus ploksciai ir nepasakyciau, kad pawojingai o ne kokie indie, japan ar seip non wwe hw, tokius tai suprasciau. Nu tai, kad tie 60kg zmones metosi taip, kad nusileistu ant pawojingu labai wietu ir issilankstytu, kad atrodytu, kad stuburas luzt gali ar kaklas luzt o ~120 kg zmones metosi tiesiog ant grynai plokscios nugaros kur tu sstuburo neislankstysi kaip nors ar kaklo nenusilausi. Del uzkiritimu as nieko ir nesakau, tikrai itikimiau atrodo kai uzkrenta rastas ant zmogaus negu saka.

1) nu kad degtukas wienas nesweria ~70kg :D
2) rasto nelabai rasiu aplink cia kur nors tai nebandysiu :D
3) aisku, kad su rastais, bet rastai neturi wisokiu kaklu, stuburo kurius galima sulauzyt ar seip tu juk rasto nesutraumuosi :D

O as ne fizikas :D. vertinu matydamas pawojunguma movo ir kaip skausmingai jis atrodo. Niekas nesako, ka d 60 kg zmogus labiau prisiploja uz 120kg zmogu Tiesiog as kitaip wertinu move'u efektivuma, ne pagal prisiplojima o pagal skausma ir pavojinguma tai taip iseina mes cia nelabai apie ta pati kalbejom (bent jau as...)
Nuotrauka
Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0
O as manau, kad visi jau supratom savo pozicijas ir issiaiskinom viska. Todel jau kaip ir butu galima apie tai nediskutuoti :)

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0