Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Hulk Hogano wrestlingo technika

Temoje atsakymų: 38

Apklausa: Hulkas Hoganas yra... (11 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Hulkas Hoganas yra...

1. asilas nemokantis wrestlinti (6 balsai(-ų) [54.55%])

Balso procentinis santykis: 54.55%

2. prastas wrestleris (3 balsai(-ų) [27.27%])

Balso procentinis santykis: 27.27%

3. vidutinybe (0 balsai(-ų) [0.00%])

Balso procentinis santykis: 0.00%

4. neblogas wretleris (1 balsai(-ų) [9.09%])

Balso procentinis santykis: 9.09%

5. Nerealiausias wrestleris (1 balsai(-ų) [9.09%])

Balso procentinis santykis: 9.09%

Balsuoti Svečiai balsuoti negali

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
maciau ppv topice visi lb stume ant hogano taigi issiaiskinkim kaip ziauriai ji megstam arba nemegstam
nu as uzdejau ant vidutinybe wien del jo feudo NwO vs Wolfpac

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

XEUS

nMo Wrestling Guru

• nMo Hall of Fame
7
Balsavau, kad asilas nemokantis wrestlinti, nes jis tikrai nemoka wrestlinti - ir kas baisiausiai kažkada mokėjo (iki 1984), tačiau sugebėjo viską užmiršti, todėl asilas

dogmas

Žalias diržas

• nMo nariai
0
prastas wrestleris cia mano balsas :)

Guest_chronikelis_*

• Svečiai
man jis nerealiausias...tai kaip jis pawaro...po sitiekos meto wisdar kazka bent kazka sugeba ne taip kaip kazkoks rikas fleras

dogmas

Žalias diržas

• nMo nariai
0
man ric daug geriau

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
0
Jis tikrai nemoka wrestlint dar neselina ,jo sig movas big bootas o finisheris leg dropas tokius movus ir waikas gali padaryt

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
deja waikeli ric flair turi daug daugiau patirties texniskumo , o hoganas.... steroidu prisikises senis..... skills 0 , kaip sake XEUS jis sugebejo wiska pamirsti :)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
labai prasta tema, kad hoganas visiškai nemoka wrestlinti tai yra FAKTAS, reikėjo daryt apklausą ar jis jums patinka ar pan. aš balsavau už pirmą varjantą

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Bam pasakė:

labai prasta tema, kad hoganas visiškai nemoka wrestlinti tai yra FAKTAS, reikėjo daryt apklausą ar jis jums patinka ar pan. aš balsavau už pirmą varjantą
Bam kodel prasta taip zmones efektyviau galis isreiksti simpatijas/nepykanta hoganui

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
0
Balsavau uz 1 varianta nes tikrai jis nieko geresnio nevertas kaip wrestleris :)
Nuotrauka

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
0
Prastas wrestleris - kaip wrestleris prastas, bet show moka padaryti
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0

chronikelis pasakė:

man jis nerealiausias...tai kaip jis pawaro...po sitiekos meto wisdar kazka bent kazka sugeba ne taip kaip kazkoks rikas fleras

Nu zinai, kolkas is taves girdziu tik nusisnekejimus. HOGAN GERESNIS UZ FLAIR ? WHAT ? WHAT???? WHAT????
As tau galiu pateikti viena fakta kuris pasako viska - Flair vs Angle. Tas matchas turbut buvo geresnis nei sudejus visus Hogano matchus nuo Backlash. Taip, kad geriau patylek, ten kur nelabai ismanai.

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
As nesuprantu - balsavime yra aiskiai klausiama apie blogiausia Terrio puse - wrestlinga. o tema vadinasi apskritai "Hulk Hogan". Jei jus norite diskutoti tik apie jo wrestlingo sugebejimus. tai pervadinkite tema i "Hulk Hogano wrestlingo technika". O seip pagal dabartini topico pavadinima. as siulisiau pakeisti balsavima i "Patinka - Nepatinka - Siaip sau". ;)
Pagal tema:
Cia dauguma sako jog jis nemoka wrestlinti - ne tiesa. Tiesiog Terris yra LABAI tingus zmogus :wink: Net XEUS neduos man sumieloti - kai Hoganas norejo, jis parodydavo gan gerus (ne puikius, bet visgi...) matchus Japonijoje, bet slove ir lengvai pasiekta izimybe ji isliapino. Jei Hulkas noretu (tikrai noretu) jis galetu ismokti pakankamai daug judesiu ir rodyti puikius matchus - bet jo tinginiste (kuria skatino jo slove) neduodavo jam mokytis nauju judesiu ir tobuleti; maza tuo - jis pradejo pamirsti net tuos dalykus kurios mokedavo. Tinginys - nieko cia daugiau nepasakysi...

P.S. Visgi pervadinkite tema :wink:

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Pavadinima jai pakeisciau :)
Nu jei kalbant apie Japonija, tai mano nuomone jis ten kitaip ir nagalejo pasirodyti. Vistik Japonu publika yra ne amerikieciai, kuriems uztenka, kad Hoganas pavaiksciotu po ringa, po to padarytu Big Boot, po to gulint varzovui ant zemes, pabendrautu kokia minute su ziurovais ir tada padares Leg Drop, laimetu matcha'a. Japonams manyciau to neuztenka, todel jis ten noti nenori turejo rodyti daugiau nei 5 judesius per kova.

Man dar vis juokingai, kad hoganas geresnis uz Ric'a ;) Tai turbut paprasysiu butent XEUS (zinome jei sutiks), kad tau pateiktu Ric'o ir Angle matcho ivertinima ir nuo Backlash atrodo tris ar keturias Hogano vykusias kovas.

XEUS

nMo Wrestling Guru

• nMo Hall of Fame
7

TruBaller pasakė:

Pavadinima jai pakeisciau :)
Nu jei kalbant apie Japonija, tai mano nuomone jis ten kitaip ir nagalejo pasirodyti. Vistik Japonu publika yra ne amerikieciai, kuriems uztenka, kad Hoganas pavaiksciotu po ringa, po to padarytu Big Boot, po to gulint varzovui ant zemes, pabendrautu kokia minute su ziurovais ir tada padares Leg Drop, laimetu matcha'a. Japonams manyciau to neuztenka, todel jis ten noti nenori turejo rodyti daugiau nei 5 judesius per kova.  

Man dar vis juokingai, kad hoganas geresnis uz Ric'a ;) Tai turbut paprasysiu butent XEUS (zinome jei sutiks), kad tau pateiktu Ric'o ir Angle matcho ivertinima ir nuo Backlash atrodo tris ar keturias Hogano vykusias kovas.
Japonijoje iš vis kaip į durnių žiūri, kai wrestleris kovos metu bando bendrauti su publika, jie jam sako eik wrestlinti, pasivaipysi po kovos :) Japonai iš show elementų tepripažįsta Great Muta ir comedy pro-wrestling (Osaka pro lyga + NOAH bei anksčiau senosios gerosios AJPW pats pirmas show matčas, kuriame beveik visada susitinka 2 senukai Momota ir Eigen, jie labai stengiasi linksminti žiūrovus, na kas matė Eugene, tai galiu pasakyti, kad Eigen ir Momota kovos bent 2 kartus juokingesnės, na tiesiog linksmas visai nerimtas pro-wrestlingas su tipiškais Japoniškais komedijos elementais, kas yra matęs Takeshi pilį, tai turbūt įsivaizduoja kokiais.
Rico Flairo ir Angle matčas buvo ***1/2, Spunk duotų turbūt ****, tačiau jis šių metų Misawa vs Kawada vadina MOTYC, o kadangi objektyviai Misawa vs Kawada buvo ***3/4, tai Angle vs Ric Flair tikrai nebuvo tokio lygio. Nors tikrai labai gera kova, Flairas matėsi iš paskutinių jėgų stengėsi padaryti gerą matčą ir jam tai su kaupu išėjo, nepaisant to, kad jam jau gerokai virš 50. Hoganas jaunesnis už Flairą, tačiau visus matčus, nepaisant kiek įkišo gerų wrestlerių jam į tag-teamą pavertė nieku, visi jie iki * zonos arba jai lygūs.

Guest_GezaS_*

• Svečiai
Man tai jis toks vidutinis wrestleris,o sou tai tikrai moka padaryti nebloga.

Guest_X_PaRty_*

• Svečiai
JO per kova 5 judesiai,kap Bam sake su ziurovais 10 min pavaidina viskas jo show :D

emcas

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Prabalsavau, uz vidutini, bet paskaites visus postus sioje temoje mielai pakeisciau balsa :)

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Nuotrauka
This is Mushroom. Copy Mushroom into your signature to help him on his way to world domination

Guest_Hunter_*

• Svečiai
na pripazinkit hoganas isties kazkada buvo zvaigzde bet dabar tai nutukes senis man kurio tik vardas dar skambus islikes todel balsavau kad asilas nebemokantis wrestlint jam vose patarima duociau tegul eina ten kokius dripsnius reklamint nes wrestlingui jis jau tikri netinkamas

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
hmm... turbūt bereikalo už pirmą balsavai, nes asilas nebemokantis wrestlinti nelabai jam tinka, jis NIEKADA nemokėjo wrestlint ;) nu gal japonijoj biški, bet čia nesiskaito

Guest_Hunter_*

• Svečiai
;) Bam gal ir tavo tiesa beja grazia panele susiradai :)

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
0
Hunter jis buwo zwaigzde ne del to kad moketu wrestlint o del to kad jis geras entertaineris :)
Nuotrauka

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
nu as pirma emeu
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
1 varijantas.Leg Drop :? :D firminis tai lyg paprastas veiksmas

Guest_Rossi_*

• Svečiai

Hunter pasakė:

na pripazinkit hoganas isties kazkada buvo zvaigzde bet dabar tai nutukes senis man kurio tik vardas dar skambus islikes todel balsavau kad asilas nebemokantis wrestlint jam vose patarima duociau tegul eina ten kokius dripsnius reklamint nes wrestlingui jis jau tikri netinkamas

o tai koks skirtumas kaip kovotojas kaunasi vistiek no jo sugebejimu kaip ir niekas nepriklauso... :roll: Zmones nori matytit Hogana ringe ir jiem nesvarbu ar jis isdarines triukus kaip koks Rey ar tik paprastu smugiu ranka paguldys varzova... :roll: Kam atimti is zmoniu malonuma?

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0