Heel ar Face
Skorpio
2005-10-01
Ka labiau megstate heelus ar faceus? stai kur klausimas
tokia tema buvo sename forume taigi atgaivinau
Heelus labiau megstu
tokia tema buvo sename forume taigi atgaivinau
Heelus labiau megstu
Lix
2005-10-01
Man dazniausiai labiau patinka heelai, nors pvz Matt Hardy tikrai labiau patinka uz Edge
Bam
2005-10-01
Aš labiau mėgstu wrestlerius pagal jų sugebėjimus ir man padaromą įspudį, o tai būna ir heelai ir face`ai, bet jei story mode`e dažniausia esu už heelą, nu jeigu įsitraukiu, bet būna ir atvirkščiai, pvz hogan vs hbk
DeSerT
2005-10-01
Cia tikrai nepasakysi ka labiau megsti heel ar face. Priklauso nuo storyline, pacio wrestlerio.
WinstoN
2005-10-01
Bam pasakė:
Aš labiau mėgstu wrestlerius pagal jų sugebėjimus ir man padaromą įspudį, o tai būna ir heelai ir face`ai, bet jei story mode`e dažniausia esu už heelą, nu jeigu įsitraukiu, bet būna ir atvirkščiai, pvz hogan vs hbk
O tai kodel iskart sakai, kad Daniels wisiskas gejus ir, kad Aries gejukas jai wertini pagal ju sugebejimus, jai jie yra laikomi labai gerai wrestleriais (in ring skillu prasme) ?
Bam
2005-10-02
Winston pasakė:
Bam pasakė:
O tai kodel iskart sakai, kad Daniels wisiskas gejus ir, kad Aries gejukas jai wertini pagal ju sugebejimus, jai jie yra laikomi labai gerai wrestleriais (in ring skillu prasme) ?
Dėl Aries nieko nesakiau, tiesiog sulyginus su visokiom pasaulinio garso žvaigždėm jis niekas (populiarumu) yra, o Danielso gimmicko nemėgstu, bet jo matchai visada būna geri, niekada nesakiau, kad jis blogai wrestlina
Fantazy
2005-10-04
Tai priklauso nuo sugebėjimu, jai jis bus naglas heel'as tai jėga, bet jai prikolnas face'as irgi nieko...
koltasXxX
2005-10-04
priklauso nuo storyline , o seip viska susumavus heelu daugumos storyline geras
Guest_Raiden_*
2005-10-08
Negaliu atsakyt.
1.Is proto einu del HBK,bet jis faceas.
2.Megstu Takeri,bet jis heelas
Re-Powaz
2005-10-08
Raiden pasakė:
Negaliu atsakyt.
Lix
2005-10-08
dogmas pasakė:
jis Tweener
Dar geriau. Takeris yra 100% face nebent pasikeite per paskutini SD, nes as jo nemaciau dar.
Socom
2005-10-08
Raiden pasakė:
Negaliu atsakyt.
Cia ziauriai su Taker'iu nusisnekejai. Jis Face'as.
Na man labiau face'ai patinka.
dogmas
2005-10-09
Lix pasakė:
dogmas pasakė:
Jis Tweener.
Cia tavo mazoji sesuo/brolis pripostino?
?
Taip jis tweener. Face`u neleidzia butu jo gimmick, bet dabar jis nedaro tokio top heel`isko pvz HHH.
Taigi nelabai supratau ta tavo posta
Lix
2005-10-09
Nu cia tai nusipezejai, tai kas tada RKO? Irgi Tweeneris? Takerio gimmickas leidzia jam buti face'u vien todel, kad visi ji gerbia, nes jis jau kaip ir legenda. Pvz Kane irgi yra face'as, nors jis ir yra zmogus is pragaro. Tweeneriai dazniausiai yra tik kokie lower midcarderiai, kurie mazai pasirodo etery(na cia as apie WWE kalbu).
Guest_putupas_*
2005-10-09
Lix pasakė:
Nu cia tai nusipezejai, tai kas tada RKO? Irgi Tweeneris? Takerio gimmickas leidzia jam buti face'u vien todel, kad visi ji gerbia, nes jis jau kaip ir legenda. Pvz Kane irgi yra face'as, nors jis ir yra zmogus is pragaro. Tweeneriai dazniausiai yra tik kokie lower midcarderiai, kurie mazai pasirodo etery(na cia as apie WWE kalbu).
Lix
2005-10-09
putupas pasakė:
Lix pasakė:
Tai turbut Cena irgi tweener, nes jo gimmickas kaip ir 'gatves vaiko'. O batista turbut irgi tweeneris nes jo gimmickas Animal, tipo viska griaunantis? Booker T turbut irgi tweeneris, nes pvz jo zodis 'sucka' yra negrazus. Zinoma nekalbesiu ir apie Ric Flair, kuris yra 'dirtiest player in the game'. Mano supratimu, face yra tas kuri myli publika, o ne booina kaip koki HHH.