Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Heel ar Face

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 51

Apklausa: Ka labiau megstate? (31 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Ka labiau megstate?

1. heelus (22 balsai(-ų) [70.97%])

Balso procentinis santykis: 70.97%

2. Faceus (9 balsai(-ų) [29.03%])

Balso procentinis santykis: 29.03%

Balsuoti Svečiai balsuoti negali

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34
Klausykit - baikyte sia beprasmia diskusija. Undertaker yra istiesu tweeneris - nes jis tarsi nekreipia demesio i publika ir jam tarsi "nusispjaut" (isvis jo gimikas turi daug panasumu su vienu garsiausiu tweeneriu gimiku - "The Crow" Sting) - butent tai lemia kad jis tweeneris. O Batista ir Booker T ir t.t. yra face'ai nes - pvz. Batista visada megdziojasi publikos reakcija, arba ziuri i publika, tarsi klausdamas ju nuomones, o po to daro veiksma. Tas pac su Booker T (ypac pastaraisiais laidomis) - kai jis nori svariai laimeti kova, vaidindamas face'a, o Sharmele vaidina tweenere, padedama jam nesvariais budais.
Taigi, patarciau jums gincytis, kai bent giliau suprantate, kas yra tweeneris. Galiu jums pateikti tik tokia trumpa/bendra apibrezima apie tweenerio vaidmeni - TWEENER

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36

`MalioK` pasakė:

Klausykit - baikyte sia beprasmia diskusija. Undertaker yra istiesu tweeneris - nes jis tarsi nekreipia demesio i publika ir jam tarsi "nusispjaut" (isvis jo gimikas turi daug panasumu su vienu garsiausiu tweeneriu gimiku - "The Crow" Sting) - butent tai lemia kad jis tweeneris. O Batista ir Booker T ir t.t. yra face'ai nes - pvz. Batista visada megdziojasi publikos reakcija, arba ziuri i publika, tarsi klausdamas ju nuomones, o po to daro veiksma. Tas pac su Booker T (ypac pastaraisiais laidomis) - kai jis nori svariai laimeti kova, vaidindamas face'a, o Sharmele vaidina tweenere, padedama jam nesvariais budais.
Taigi, patarciau jums gincytis, kai bent giliau suprantate, kas yra tweeneris. Galiu jums pateikti tik tokia trumpa/bendra apibrezima apie tweenerio vaidmeni - TWEENER

Ok aisku, aciu uz paaiskinima :D

Beef

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 757 Pranešimai:
0

Bam pasakė:

Aš labiau mėgstu wrestlerius pagal jų sugebėjimus ir man padaromą įspudį, o tai būna ir heelai ir face`ai, bet jei story mode`e dažniausia esu už heelą, nu jeigu įsitraukiu, bet būna ir atvirkščiai, pvz hogan vs hbk

Bet Hogan vs HBK, pastarasis ir buvo Heel, nes is pasalu nuspyre vargsa gera senuka Hogana :D

Socom

Baltas diržas

• Naujokai
  • 90 Pranešimai:
0
Erm zek as nebelabai gaudausi... tai Scotty 2 Hotty irgi tweener'is?

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
Na jis dabar kaip ir face, bet kad tiek ji ir terodo per SD, net sunku sprest

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
  • 1050 Pranešimai:
0

Socom pasakė:

Erm zek as nebelabai gaudausi... tai Scotty 2 Hotty irgi tweener'is?

Jis dabar face..
Nuotrauka
Nuotrauka

Guest_the crusker_*

• Svečiai
man labiau patinka heelai bet beveik vvisi geri wresleriai yra faca

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0

the crusker pasakė:

:D Pavardinsiu gerus wrestlerius vien is wwe, kurie yra tikrai gerai: HHH, Kurt, Eddie, Regal... Tau jie visi yra blogi :D Tada tavo truputi keistas poziuris i wrestlinga :D

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

the crusker pasakė:

na ish midcarderiu/uper-midcarderiu/main-eventeriu taj tokie yra visi 3:
Benoit
HBK
ir ish dalies Flair;)
ar taw Cena ir Batista nerealus wrestleriai?
Nes tokie kaip Eddie ir Under nesiskajto - jie tweeneriai:D

prie TruBaller vardintu heel'u rejketu prideti dar Edge, o tokiu atveju ish esmes ir Booker T, kuri dabar galima lajkyt Heel'u ar bent jau turninanchiu i Heel

Nuotrauka
Nuotrauka

Guest_aMiGoo_*

• Svečiai
Nu ash linkstu prie heelu -_-

orangeboy

Baltas diržas

• Naujokai
  • 35 Pranešimai:
0
Man tai labiau patinka heelai pvz Undertaker! Jis visus gasdina man patinka!

Guest_putupas_*

• Svečiai

Rodyti pranešimąorangeboy, Feb 18 2006, 09:56 AM, pasakė:

Man tai labiau patinka heelai pvz Undertaker! Jis visus gasdina man patinka!
Jis tweeneris ,o ne heelas...

girlscancry

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 272 Pranešimai:
0
Man patinka heel'ai, dazniausiai jie buna idomesni, isradingesni ir ju kovos buna idomesnes.
Nuotrauka
Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimągirlscancry, Feb 20 2006, 06:07 PM, pasakė:

Man patinka heel'ai, dazniausiai jie buna idomesni, isradingesni ir ju kovos buna idomesnes.

Nu kovu idomumas tikrai nepriklauso ar wrestleris heel'as ar face'as. Cia priklauso nuo to wrestlerio sugebejimu, o ne nuo kazko kito :D

girlscancry

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 272 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąTruBaller, Feb 20 2006, 07:13 PM, pasakė:

Nu kovu idomumas tikrai nepriklauso ar wrestleris heel'as ar face'as. Cia priklauso nuo to wrestlerio sugebejimu, o ne nuo kazko kito :D
Drisciau su tavimi nesutikti. Heel'ai kovose naudoja nevisada leistinas priemones, atsiranda ju pagalbinikai ir kiti dalykai, kurie bent jau mano nuomone kovas daro idomesnes.
Nuotrauka
Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimągirlscancry, Feb 20 2006, 07:47 PM, pasakė:

Drisciau su tavimi nesutikti. Heel'ai kovose naudoja nevisada leistinas priemones, atsiranda ju pagalbinikai ir kiti dalykai, kurie bent jau mano nuomone kovas daro idomesnes.

Nu matai, man kovas idomesnes daro geras wrestling'as, o ne visokie ref bump'ai, po kuriu yra panaudojama kede. Tuo labiau, kad tie heel'u naudojami dalykai jau yra nusibode. Visi jie yra vienodi, tai kai matai ta pati perta pati, kiekviena kova, darosi truputi nuobodu. Koks pvz. turi buti idomumas ziureti matcha, kai zinai, kad Edge'as ji laimes panaudojes savo isradingas smegenis ir trengdamas Shawn'ui su lagaminu per galva, nors matcha kaip ir turetu pralaimeti.
Beje, nereikia buti heel'u, kad padarytum idomu matcha net ne pagal wrestlngo sugebejimus :D

girlscancry

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 272 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąTruBaller, Feb 20 2006, 07:53 PM, pasakė:

Nu matai, man kovas idomesnes daro geras wrestling'as, o ne visokie ref bump'ai, po kuriu yra panaudojama kede. Tuo labiau, kad tie heel'u naudojami dalykai jau yra nusibode. Visi jie yra vienodi, tai kai matai ta pati perta pati, kiekviena kova, darosi truputi nuobodu. Koks pvz. turi buti idomumas ziureti matcha, kai zinai, kad Edge'as ji laimes panaudojes savo isradingas smegenis ir trengdamas Shawn'ui su lagaminu per galva, nors matcha kaip ir turetu pralaimeti.
Beje, nereikia buti heel'u, kad padarytum idomu matcha net ne pagal wrestlngo sugebejimus :D
As neatmeto to fakto, kad geri wrestlinimo sugebejimai irgi daro maca idomu. Bet man tikrai idomiau ziureti kaip koks Triple H trenkia priesinikui su kuju, negu koks Cena visa kova dauzamas pskutine minute atsigauna ir laimi saziningai kova.
Nuotrauka
Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimągirlscancry, Feb 20 2006, 08:06 PM, pasakė:

As neatmeto to fakto, kad geri wrestlinimo sugebejimai irgi daro maca idomu. Bet man tikrai idomiau ziureti kaip koks Triple H trenkia priesinikui su kuju, negu koks Cena visa kova dauzamas pskutine minute atsigauna ir laimi saziningai kova.

Nu matai, tu velgi lygini Cena. Kuom tarkim tavo manymu heel'ai gali padaryti macha "idomu" ? Trenkti su kede ? Kitaip sukciauti ? Viskas... As cia aisku kalbu apie tokius wwe heel'us. Vot pvz. man irgi labai idomu ziureti i heel'us ten, kur nera visokiu ref bump'u ir panasiu nesamoniu (jei tiksliau tai ROH :D), taciau ten idomu ziureti ne tik i heel'us. Ten idomu ziureti ir i face'us. Ir matchai buna idomus, net neziurint i wrestlingo sugebejimus :D

Guest_AiroN_*

• Svečiai
Nu gal labiau heelai ,bet šeip wrestleriu neskirstau ,kad jei jis heelas jis man būtinai turi patikt.

Wiliuzzz

Baltas diržas

• Naujokai
  • 24 Pranešimai:
0
Manyciau heel'ai.Dazniausiai man ju kovos buna idomesnes.

kastel

Baltas diržas

• Naujokai
  • 5 Pranešimai:
0
Heelus.Heelas turi daugiau sansu tapt mano megiamu wrestleriu nei face'as

Savekas

Baltas diržas

• Naujokai
  • 61 Pranešimai:
0
Na,seip man jokio skirtumo,svarbu,kad padarytu gerus matchus.Nors seip jei geras scenarijus,palaikau Heelu puse,dar nuo BTV ir HHH vs. batista laiku ;)

Vysniuz

Baltas diržas

• Nariai
  • 146 Pranešimai:
0
na, seniau wisaj nemegdawau heel'u, bet dabar kazkodel jie man arciau sirdies.. ;)

Road dog

Baltas diržas

• Naujokai
  • 46 Pranešimai:
0
Man tai heel, net nzn kodel tesiog lb traukia;DD

flexxx

Baltas diržas

• Naujokai
  • 38 Pranešimai:
0
As tai sergu uz savo megstamus kovotojus ir man neturi jokios reiksmes ar face ar heel...

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0