Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Siaip nelabai supratau, ko yra klausiama temoje, todel dar neprabalsau. "kuri lyga pranasesne" galima suprasti dvejopai. Ar pranasesne man, ar geresne ziurint i reitingus ir pan. Taigi siulyciau ja truputi sukonkretinti
Siaip nelabai supratau, ko yra klausiama temoje, todel dar neprabalsau. "kuri lyga pranasesne" galima suprasti dvejopai. Ar pranasesne man, ar geresne ziurint i reitingus ir pan. Taigi siulyciau ja truputi sukonkretinti
Nu čia klausiama asmeninės forumo lankytoju nuomonės
Gereu jau butu raw ir sd vienas ir tas pats o diviazonai
Pats idomiausias dalykas tas - kad po metu taip ir gali atsitikti Nes UPN sakoma nelabai suzaveta SD!'u ir nelabai noretu 2006 metu rugsejo pratesti kontrakta. Taigi sklinda gandai jog SD! brandas bus isvis panaikintas. Bet iki kitu metu rugsejo dar toloka :wink:
Gereu jau butu raw ir sd vienas ir tas pats o diviazonai
Pats idomiausias dalykas tas - kad po metu taip ir gali atsitikti Nes UPN sakoma nelabai suzaveta SD!'u ir nelabai noretu 2006 metu rugsejo pratesti kontrakta. Taigi sklinda gandai jog SD! brandas bus isvis panaikintas. Bet iki kitu metu rugsejo dar toloka :wink:
va cia tai butu super. :shock: bet tokiu atveju reiktu atleisti nemazai kovotojau arba daryti kelis show per savaite.
nu man biski iskilo dilema del raw ir sd pasirinkimo i raw gryzo Matt oh yeeeeee bet kai grys lesneris tai pradesiu ziuret ir sd tai manyciau fifteen fifteen manau pats ir raw ir sd