Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

RAW ar SD!

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 81

Apklausa: RAW ar SD! (11 nariai(-ių) jau prabalsavo)

kuri lyga pranasesne?

1. RAW (8 balsai(-ų) [72.73%])

Balso procentinis santykis: 72.73%

2. Smackdown! (2 balsai(-ų) [18.18%])

Balso procentinis santykis: 18.18%

3. Lygiai (1 balsai(-ų) [9.09%])

Balso procentinis santykis: 9.09%

Balsuoti Svečiai balsuoti negali

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
HAHA... Kaip zmogus dziaugiasi menesio senumo naujiena :D

Beje, kaip suprast ta fifteen fifteen ?

Guest_TourneY_*

• Svečiai
15-15?
Fifty-fifty rašoma lyg ir.

Beef

Žalias diržas

• nMo nariai
0

TourneY pasakė:

15-15?

15 % RAW, 15% SD, o kur like 70% ? :D (fifty=50)

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36

Beef pasakė:

TourneY pasakė:

15-15?

o kur like 70% ? :D (fifty=50)

Gal Heat ir Velocity :D

Guest_Hunter_*

• Svečiai
pripazystu kad suklydau sorry turejo but fifty fifty :oops:

Guest_putupas_*

• Svečiai
Man labiau patinka sd ,nes ten yra The Undertaker :D

Guest_X_PaRty_*

• Svečiai
RAW dawgiau intrigu ten,ir siaip idomiau ten kazkaip ;}

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
0
Na as dabar nebalsuociau kad ir uz ka ten prabalsavau :) balsuociau uz lygios , nes isties vienu metu labiau patiko sd! , dabar pasidare idomu cuzz eugene is back , tai va dabar jau galiu pasakyti : "im confused" :shock:
Nuotrauka

Guest_bliuska_*

• Svečiai
As nesuprantu kodel turi kaskas labiau patikti :?
Man patinka WWE. tai yra tiek raw tiek sd ar ten heat ir velocity - juk visa tai yra viena :x Jug negali ziuret tik Raw, nes per SS sakysi: O ko cia tie musasi del to vaiko dominiko? :D . Ar ziuredamas tik SD sakysi: kodel jie musasi del tos Litos

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0

bliuska pasakė:

As nesuprantu kodel turi kaskas labiau patikti  :?  
Man patinka WWE. tai yra tiek raw tiek sd ar ten heat ir velocity - juk visa tai yra viena :x  Jug negali ziuret tik Raw, nes per SS sakysi: O ko cia tie musasi del to vaiko dominiko? :D . Ar ziuredamas tik SD sakysi: kodel jie musasi del tos Litos

Tiesa sakant, nieks nesimuš dėl Litos :D Dėl Litos mušėsi Matt Hardy vs Kane (atrodo per praitų metų SSą). Dabar jie bandys vienas kitą kuo daugiau sužaloti ir atsilyginti už visokias skriaudas ir pan, nu nuskriaustas tik Matt`as, bet Edge heelas jis vislaik visus muša :D

dogmas

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Matt`o kovos jau antra karta per SS susijusios del Litos :?

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Guest_wweMania_*

• Svečiai
man ir raw ir sd labai patinka,bet sd gal dabar labiau nes ten isejo du megemiausi manp wrestlerei,kai jie pareis y raw tada wel raw megsiu labiau!

RazieL_

• nMo nariai
0
Lesik atspesiu tie du yra Ortonas ir Batista? turbut tu juos labai megsti.. ypac kaip jie pavaro ane?
Nuotrauka

Guest_Hellboy_*

• Svečiai
Man dabar geriau RAW... SD! storyline'ai baisu ziuret darosi (RAW bent jau nekisa terroristu ir vaiku prieziuros), be to i RAW atejo mano du megstami wrestleriai: Big Show ir John Cena...o jei rimtai tai RVD ir Carlito ;)

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Aha... Raw nedaro tokiu nesamoniu, kaip teroristai ir veiku prieziura, bet ji daro dar didesnes nesamoens nei kartu sudejus su Lita/Matt/Edge/Kane.

Guest_Hellboy_*

• Svečiai

TruBaller pasakė:

Aha... Raw nedaro tokiu nesamoniu, kaip teroristai ir veiku prieziura, bet ji daro dar didesnes nesamoens nei kartu sudejus su Lita/Matt/Edge/Kane.
Hmmm... nemanau, kad blogiau uz teroristus :?, nes jie buvo labai nelaiku...
P.S. Idomu, kada WWE ruosiasi baigti Lita/Matt/Edge/Kane saga, nes jau nebelabai ziurysi tos nesamones (vos n muilo opera)...

Lix

• Administratoriai
36

TruBaller pasakė:

Nu jau, mano nuomone, didesnes nesamones nei vaiko prieziura neimanoma sugalvoti. Net nesamoningos meiles istorijos geriau :?

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Tai pagal jus iseina taip, kad tie shudai kurius daro wwe su Matt'u, Kane ir Lita visu metu storyline (tuo paciu metu sagadinant ir bereiksmiu padarant Kane bei Snitsky feuda). Ir dabar visiskai sugadina feuda tarp Edge, Lita ir Kane. Tai jus tai vadinat samone :?

Lix

• Administratoriai
36
Na jei cia man sakai, tai nevadinu samone. Pasiziurek i mano ana posta, ten parasiau nesamoningos :?

Guest_Hellboy_*

• Svečiai

TruBaller pasakė:

Tai pagal jus iseina taip, kad tie shudai kurius daro wwe su Matt'u, Kane ir Lita visu metu storyline (tuo paciu metu sagadinant ir bereiksmiu padarant Kane bei Snitsky feuda). Ir dabar visiskai sugadina feuda tarp Edge, Lita ir Kane. Tai jus tai vadinat samone :?
As tai vadinu muilo opera :(

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Hellboy, man kazkaip kyla toks klausimas, ar tu bent zinai, kokia ten su jais situacija yra, nes jei zinotum, tai turbut suprastum, kad ten visai i muilo opera nepanasu... Ten yra apsoliuti nesamone.

Guest_Mercy_*

• Svečiai
gal sd! bet ir raw geras yra,kol nebuwo draftu wiskas buwo ciki piki o po ju taj kazkajp netajp ydomu ziuret ta raw bet ajsku wiswien ziuriu

Guest_bagux_*

• Svečiai
sd! ir tik sd :lol:

RazieL_

• nMo nariai
0

bagux pasakė:

sd! ir tik sd :lol:

oho kaip mes argumentuojam sawo nuomone.... :roll:
Nuotrauka

Guest_Hellboy_*

• Svečiai

TruBaller pasakė:

Hellboy, man kazkaip kyla toks klausimas, ar tu bent zinai, kokia ten su jais situacija yra, nes jei zinotum, tai turbut suprastum, kad ten visai i muilo opera nepanasu... Ten yra apsoliuti nesamone.
Hmmm. man muilo operos irgi yra absoliuti nesamone.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0