Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

knygos

Temoje atsakymų: 146

Apklausa: ar skaitote knygas? (63 nariai(-ių) jau prabalsavo)

knygos

1. taip (49 balsai(-ų) [77.78%])

Balso procentinis santykis: 77.78%

2. ne (14 balsai(-ų) [22.22%])

Balso procentinis santykis: 22.22%

Balsuoti Svečiai balsuoti negali

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Perskaičiau A.Konano Doilio "Užrašai apie Šerloką Holmsą" ir tikrai nenusivyliau, knyga labai patiko, tie Holmso samprotavimai ir neįtikėtinos hipotezės tikrai įtraukė į knygą. Ji labai patiko. Kas dar skaitė gal? Parašykit savo nuomonę apie tą knygą. O dabar pradėjau skaityti Žiulio Verno "Penkiolikos metų kapitonas" išpradžių atrodė neįdomi, tačiau kaip nustebau kad pažiūrėjęs futbolą prisėdau prie tos knygos ir sugebėjau per pusantros valandos perskaityt šešis skyrius visai nenorėdamas miego. Tai reiškia gera knyga. Sėkmės, linkiu ir jum skaityt geras knygas, kad būtų jums įdomu. :)

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
I metus as perskaitau 2, 3 knygas daugiau skaitit noro nekila :D

Atlantaz

Geltonas diržas

• nMo nariai
0
Aš taip pat knygas nelabai skaitau. Užtenka žurnalus paskaitynėti. :D

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Ne į temą
Playboy woohoo baby :D

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Na štai koks aš knygų žiurkėnas. Bet dabar skaitau Drakula. Gana įdomi knyga, ten tipo sudėta dienoraščiai visokiausių žmonių ir viskas eina sava eiga. Tai va. Šeip jau beveik visą mėnesį skaitau šitą knygą, norėčiau greičiau pabaigt. Ištikrūjų knyga verta dėmesio ir gerai kad aš ją skaitau, daugiau apie vampyrus sužinosiu.

Šį pranešimą redagavo Nervas: 2008-08-20, 13:50

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0
Na ka dievu miska baigiau,siulyciau visiem paskaityti.. ir suzinoti kas do velnias yra lageriai ir kodel ten taip baisu (H)
Darant tai-Speju daug kas skaitet :D tikejausi ziauriau,bet...idomi knyga,perskaiciau per 5 dienas(REKORDAS! :DD) siulyciau visiem paskaityt;) O gal ir is jos pasimokyt :D
S.Saltenis-Riesutu duona..19psl perskaiciau,supratau tik,kad buvo gaisras ir sudege tvartas..daugiau nieko...isiaiskines kas parasyta ten,pranesiu :D

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąNervas, 2008-08-20, 09:05, pasakė:

Na štai koks aš knygų žiurkėnas. Bet dabar skaitau Drakula. Gana įdomi knyga, ten tipo sudėta dienoraščiai visokiausių žmonių ir viskas eina sava eiga. Tai va. Šeip jau beveik visą mėnesį skaitau šitą knygą, norėčiau greičiau pabaigt. Ištikrūjų knyga verta dėmesio ir gerai kad aš ją skaitau, daugiau apie vampyrus sužinosiu. Ech, gaila kad Liusė mirė...

Kaip tik šiandien šitą klasiką nusipirkau (H), realiai per vasarą beveik nieko neskaičiau, Maironio poezijos keletą knygučių tik... Labiau mėgstu pats ką nors parašinėti dabartiniu metu.

lazy

Baltas diržas

• Naujokai
0
Na va perskaičiau prieš kažkiek laiko Forsaitų sagą. Tokia įdomi knyga. Veiksmo ne kibirais vežti, bet mane užkabino. Kažkaip dauguma knygų apie tą laikotarpį mane kabina.

Dar ne per seniausiai perskaičiau Remarko "triumfo arka". Labai, labai patiko (kaip ir visos Remarko skaitytos knygos). Pasakoja apie Vokietijos pabėgėlį gyvenanti Paryžiuje paskutiniais metais prieš antrą pasaulinį karą.

O dabar kartais pavartau Širvio eilėraščių rinkinį. Kažkaip iš visų Lietuvos poetų mane vienintelis Širvys užkabino. Gražūs man jo eilėraščiai.

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąValhalas, 2008-08-20, 14:20, pasakė:

Kaip tik šiandien šitą klasiką nusipirkau (H), realiai per vasarą beveik nieko neskaičiau, Maironio poezijos keletą knygučių tik... Labiau mėgstu pats ką nors parašinėti dabartiniu metu.

Oi tai sorry, kad suspoilinau tau biski. Jei nematei tai gerai + istrinsiu ta vieta kur suspoilinau :D

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Neskaitau, taciau sia vasara perskaiciau pirma karta knyga savo noru. Kodel perskaiciau knyga? Issiskyriau su drauge ir buvo keliu dienu gruzas. Nusprendziau perskaityti knyga kurios istrauka buvau skaites. Labai gera. Dz.Selindzeris "Rugiuose prie bedugnes". O seip anksciau kai buvau gal koks 6-7tokas skaitydavau.. bet ir tai nelabai savo noru.. dabar busiu 11tokas ir sakau pirma kart gyvenime savo noru skaiciau knyga. Manau, kad dar bus tokiu dienu kai vel paimsiu kokia nors i rankas.

Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
nu sia vasara ne itin daug:
Tolkien.Hurino vaikai.
Mateikos Dvikova
Sindlerio sarasas
Mirties vardas berija.

ACIU DARBUI UZ SAVO PROTO BUKINIMA! :)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
tas sindlerio sarasas is tikruju toks propogandinis kaip as girdejau ?
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąkoltasXxX, 2008-09-05, 14:49, pasakė:

tas sindlerio sarasas is tikruju toks propogandinis kaip as girdejau ?
nieko ten propogandinio istorija ir tiek, apie gera zmogu. Reikia ziureti tiesiog kaip i gera knyga. O ne istorini saltini.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0

Rodyti pranešimąSkorpio, 2008-09-05, 19:13, pasakė:

nieko ten propogandinio istorija ir tiek, apie gera zmogu. Reikia ziureti tiesiog kaip i gera knyga. O ne istorini saltini.

dauguma to nedaro ;D
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąkoltasXxX, 2008-09-06, 02:32, pasakė:

dauguma to nedaro ;D

Tai su Davinčio kodu irgi panašus reikalas ten gavos ;| Altorių šešėlį, jeigu norit arčiau LT irgi galima būtų priskirti prie "kontraversiškų" knygų. Dauguma žmonių matomai sunkiai sekasi skirti realybę nuo fantazijos :mellow:

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Dabar skaitau knyga "Likimo Upė" lietuvių autoriaus, tiksliai nežinau kokio.Šiaip nenorėjau net skaityt, bet reikėja nes reiks atsiskaityt už knygas -.- . Tai va truputi paskaičius pasidare lb idomi ir db net sunku atsitraukt :mellow:

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
propogandine knyga ar ne man tai butu visiskai nesvarbu.. svarbu gera knyga..

Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Retkarciais paskaitau. Pastaruoju metu sudomino Didzioses Lokes Sunus serija. Tikrai idomios knygos.

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2008-09-07, 18:39

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Karoxeetia

Baltas diržas

• Išbaninti
0
Bent 1 knyga per 2 menesius. Gal tai ir nera daug, bet... man uztenka. Paskutine skaityta knyga - Altoriu Sesely.

Bla

Baltas diržas

• Naujokai
0
Skaitau dabar Monster: The Autobiography of an L.A. Gang Member by Sanyika Shakur.
Sanyika Shakur (buvusio Crips gaujos nario) autobiografija. Gyvenimas uz istatymo ribu,narkotikai,gauju tarpusavio karai ir tt
9/10.

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
kagi dabar nusipirkau sau kaledu proga dvi knygas E.Che Guevara Partizanu karas ir E. Guevara Bolivijos dienorastis. Istikruju kaina pasiurpino ganetinai Bolivijos dienorastis atsiejo 32 litus Partizanu karas 25 litus. Abi knygu virseliai minksti, turbut del popieriaus kokybes ikirto tokia kaina ;)
Taigi pirmoji knyga apie Partizanu taktikas, strategijas taip pat Partizanu filosofija isdestoma.
Antroji knyga tai dienorastis apie pacia nesekmingiausia Che kampanija Bolivijoje kuri baigesi jo mirtimi.

Taigi sios knygos bus ateinanciam menesiui.

I prieky pasiemiau kruva Remarko, pora Dreizerio knygu. Berausdamas stalcius dar radau kazkur uzkritusia Osendovskio "Lenina" pasakojama daug maz apie jo jaunyste, jo revoliucine ideologija ir etc.
Paskutinioji knyga kuria turbut prisiversiu skaityti is visu situ tai Keruako "Kelyje" zinau kad tikrai gera knyga tik niekaip neprisiverciu jos pradeti skaityti.

Tai tiek is manes. ;)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

lazy

Baltas diržas

• Naujokai
0
Aš dabar skaitinėju Karas ir taika. Storoka knyga. Bet skaitosi gan lengvai. Gal dar anksti spręsti, nes dar net neįpusėjau.

Pasakoja apie rusijos karą su Bonaparte (knygos išsireiškimas). Šiaip įdomu paskaityti, bet jei jau knyga apie karą, tai man remarkas mielesnis rašytojas.

Angelica

Baltas diržas

• Naujokai
0
Neseniai "sukramciusi" Doneilaicio "Metus" ir Baranausko "Anyksciu Silely" griebsiu per kaledas gauta Sekspyro knyga "Apie meile"

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Na įveikiau per Kalėdas gautą Sean Covey "Šaunių paauglių 7 įpročiai", tad trumpai apžvelgsiu.
Knyga paprasta, buvo skaitoma labai lengvai. Nėra prigrūsta visokių įmantrių žodžių ar pan. turbūt todėl ji tokia lengva. Knyga įtraukianti, gal todėl, jog sužinai dalykų kuriuos atrodo žinojai anksčiau, tačiau dar pagilini savo žinias. Dar įdomiau skaityti tikro gyvenimo įvykius. Autorius neslepia savo paauglystės . Duoda pavyzdžių atitinkančių temą iš savo patirties. Taip pat Sean Covey (autorius) knygoje parašęs tikrų paauglių pasakojimus iš kurių galima pačiam pasimokyti. Jų apstu. Autorius pats rašo, kad knygą parašė norėdamas suteikti vilties. Tą jis ir daro. Jei tavo gyvenimas prastas, nematai geros savo ateities - knyga suteiks tau vilties, pamokys ir tavo gyvenimas nors truputį pagerės. O jei savo gyvenimu nesiskundi, gauni neblogus pažymius, sekasi bendrauti ir atrodo neturi problemų - vistiek rasi dalykų kuriais gali dar labiau pagerinti savo gyvenimėlį. Autorius parašė tikrai gerą knygą, kiekvienam paaugliui derėtų ją perskaityti. :)

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąNervas, 2009-01-03, 20:31, pasakė:

Na įveikiau per Kalėdas gautą Sean Covey "Šaunių paauglių 7 įpročiai", tad trumpai apžvelgsiu.
Knyga paprasta, buvo skaitoma labai lengvai. Nėra prigrūsta visokių įmantrių žodžių ar pan. turbūt todėl ji tokia lengva. Knyga įtraukianti, gal todėl, jog sužinai dalykų kuriuos atrodo žinojai anksčiau, tačiau dar pagilini savo žinias. Dar įdomiau skaityti tikro gyvenimo įvykius. Autorius neslepia savo paauglystės . Duoda pavyzdžių atitinkančių temą iš savo patirties. Taip pat Sean Covey (autorius) knygoje parašęs tikrų paauglių pasakojimus iš kurių galima pačiam pasimokyti. Jų apstu. Autorius pats rašo, kad knygą parašė norėdamas suteikti vilties. Tą jis ir daro. Jei tavo gyvenimas prastas, nematai geros savo ateities - knyga suteiks tau vilties, pamokys ir tavo gyvenimas nors truputį pagerės. O jei savo gyvenimu nesiskundi, gauni neblogus pažymius, sekasi bendrauti ir atrodo neturi problemų - vistiek rasi dalykų kuriais gali dar labiau pagerinti savo gyvenimėlį. Autorius parašė tikrai gerą knygą, kiekvienam paaugliui derėtų ją perskaityti. :)

hmz, na as nezinau nenoriu aisku iziebti cia diskusijos nes tai yra mano asmenine nuomone...

Bet nesuprantu kaip galima gyventi pagal tai ka rasho knygose, tokios knygos kaip shi, man kazkaip asocijuojasi su propaganda, atrodo esi ikisamas i remus ir turi suprasti ta gera gyvenima tik taip kaip jie nurodo. As tiksliai nekalbu kad shi knyga yra shit ir panasiai nes jos neskaiciau bet manau suprantate apie ka as. Kaip as galiu gyventi taip kaip nurodo autorius ir turiu buti "saunus". Manau zmogus turi pats formuoti savo pasauleziura, nes nesvarbu pagal kokia knyga gyvensi, tavo gyvenimas nebus kaip holivudo filmas :D

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0