Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

knygos

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 146

Apklausa: ar skaitote knygas? (63 nariai(-ių) jau prabalsavo)

knygos

1. taip (49 balsai(-ų) [77.78%])

Balso procentinis santykis: 77.78%

2. ne (14 balsai(-ų) [22.22%])

Balso procentinis santykis: 22.22%

Balsuoti Svečiai balsuoti negali

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3

Rodyti pranešimąSkorpio, 2009-01-04, 00:18, pasakė:

atrodo esi ikisamas i remus ir turi suprasti ta gera gyvenima tik taip kaip jie nurodo.

Citata

As tiksliai nekalbu kad shi knyga yra shit ir panasiai nes jos neskaiciau bet manau suprantate apie ka as
As tau patarciau paciam sita knyga perskaityt, pries susidarant nuomone apie ja. Galbut tu suprasi, kad tai ka pasakei yra netiesa. O gal atvirksciai, dar labiau itikintas busi savo ankstesne nuomone. Taciau dabar nemanau, kad tu turi teise teisti sia ir kitas knygas ju net neperskaites.
As, beje, ta knyga perskaiciau, ir zinau apie ka kalbu. Joje niekas musu nekisa i remus, tam kad nugyventumeme fantastiska gyvenima. Joje tik pateikiami efektyviu ir neefektyviu gyvenimu pavyzdziai, palyginimai, duodama labai daug patarimu, istoriju, faktu. Kad tave itikinciau as pacituosiu, gal tada tu nemanysi, kad is jos neimanoma nieko ismokti:
Ar kada nors esi mates eksperimenta su dideliais akmenimis? Pasiimk kibira ir pripilk iki puses smulkaus zvirgzdo. Tada pabandyk ant virsaus uzdeti keleta dideliu akmenu. Ne visi ten tilps. Ispilk viska is kibiro ir pradek is naujo. Bet si karta pirmiausia sudek didelius akmenis, tik poto uzpilk zvyra. Jis graziai pasiskirstis aplink akmenis. Ir dabar viskas sutelpa! Cia svarbu tai, kas dedama pirmiau: akmenys, ar zvirgzdas. Jeigu supilsi zvirgzda pirmiausiai, tai visi akmenys netilps. O jei pirmiausiai sudesi akmenis, tai viskas sutilps: ir dideli akmenys ir zvirgzdas. Akmenys atitinkatavo svarbiausius dalykus, o zvirgzdas reiskia tuos mazus kasdienius reikalus, kurie sugeria tavo laika, pavyzdziui: namu ruosa, tuscias darbas, pokalbiai telefonu, ivairiausi sutrukdymai. sio pasakojimo moralas toks: jeigu nesuplanuosi savo didziuju darbu, tai ju ir neatliksi
300 puslapiu knyga, ir kiekviename puslapyje yra aibes tokiu istoriju, is kuriu tikrai galima mokytis. As visiems patariu sia knyga paskaityt, o ypac tau Skorpio, tam, kad isitikintum, jog ir is ju galima ismokti gerai gyventi.

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąSkorpio, 2009-01-04, 00:18, pasakė:

hmz, na as nezinau nenoriu aisku iziebti cia diskusijos nes tai yra mano asmenine nuomone...

Bet nesuprantu kaip galima gyventi pagal tai ka rasho knygose, tokios knygos kaip shi, man kazkaip asocijuojasi su propaganda, atrodo esi ikisamas i remus ir turi suprasti ta gera gyvenima tik taip kaip jie nurodo. As tiksliai nekalbu kad shi knyga yra shit ir panasiai nes jos neskaiciau bet manau suprantate apie ka as. Kaip as galiu gyventi taip kaip nurodo autorius ir turiu buti "saunus". Manau zmogus turi pats formuoti savo pasauleziura, nes nesvarbu pagal kokia knyga gyvensi, tavo gyvenimas nebus kaip holivudo filmas :D

Na nereikia visko imti iš vienos knygos šiuo atveju - su kažkuo sutinki, su kažkuo ne, kažką pasiimi iš vienur, kažką iš kitur, interpretuoji, pakeiti, pritaikai ir tie rėmai galutinėje stotelėje gana unikalūs gaunasi :) Žinoma, jeigu žmogus kiekvieną žodį ima kaip neginčyjamą tiesą, čia jau nieko gero.

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąValhalas, 2009-01-04, 02:12, pasakė:

Na nereikia visko imti iš vienos knygos šiuo atveju - su kažkuo sutinki, su kažkuo ne, kažką pasiimi iš vienur, kažką iš kitur, interpretuoji, pakeiti, pritaikai ir tie rėmai galutinėje stotelėje gana unikalūs gaunasi :) Žinoma, jeigu žmogus kiekvieną žodį ima kaip neginčyjamą tiesą, čia jau nieko gero.
Visiškai sutinku. Nereikia viską daryti kaip ten rašoma. Autorius nieko neverčia daryti ir nestato į rėmus. Jis tik duoda patarimų kuriuos galime kartais - pabrėžiu kartais panaudoti savo gyvenime. Taigi, visiems siūlau perskaityt. Neverčiu, neįkalbinėju - tik siūlau :D

Šį pranešimą redagavo Nervas: 2009-01-04, 11:46

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Neseniai perskaiciau Sidro namu Taisykles. Tai visai patiko, tik kad jau labai ilga ;D Skaitysiu arba Kvarterone, arba Karelo Capeko "Apsakymai is vienos kysenes|Apsakymai is kitos kysenes".
Kaip SmS yra pasakes, skaitant knygas atsiranda grazesniu zodziu isrieksti mintis nei: "Eik n*" ;D

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimądomaz, 2009-01-03, 22:43, pasakė:

As tau patarciau paciam sita knyga perskaityt, pries susidarant nuomone apie ja. Galbut tu suprasi, kad tai ka pasakei yra netiesa. O gal atvirksciai, dar labiau itikintas busi savo ankstesne nuomone. Taciau dabar nemanau, kad tu turi teise teisti sia ir kitas knygas ju net neperskaites.
god damn it.

Rodyti pranešimąSkorpio, 2009-01-03, 22:18, pasakė:

As tiksliai nekalbu kad shi knyga yra shit ir panasiai nes jos neskaiciau bet manau suprantate apie ka as.

ir ka tu man ta citata norejai pasakyti? kad neplanuosi savo laiko gali neivykdyti uzduoties ? manau kiekvienas protaujantis zmogus ta zino. Visas tas aiskinimas iki tol man pasirode hm na neuzpykit beletristika. Apeita is aplinkelio prie tiesos kuria visi zino :D

shiek per daug negatyvo mano poste aisku buvo, is kiekvienos knygos galima kazko ismokti, bet manau Valhalo zodziai geriausiai atsipindejo tai ka noriu pasakyti :

Citata

Žinoma, jeigu žmogus kiekvieną žodį ima kaip neginčyjamą tiesą, čia jau nieko gero.

o tokiu buna :D

Šį pranešimą redagavo Skorpio: 2009-01-04, 14:01

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3

Rodyti pranešimąSkorpio, 2009-01-04, 13:57, pasakė:

god damn it.
ir ka tu man ta citata norejai pasakyti? kad neplanuosi savo laiko gali neivykdyti uzduoties ? manau kiekvienas protaujantis zmogus ta zino. Visas tas aiskinimas iki tol man pasirode hm na neuzpykit beletristika. Apeita is aplinkelio prie tiesos kuria visi zino :D
shiek per daug negatyvo mano poste aisku buvo, is kiekvienos knygos galima kazko ismokti, bet manau Valhalo zodziai geriausiai atsipindejo tai ka noriu pasakyti :
o tokiu buna :D
as tik sakau, kad tu tos knygos neskaitei, tai tu nezinai kas joje rasoma ir negali sakyti, kad jinai mus siulo isikelti i kazkokius remus :D tokiu panasiu knygu yra simtai, ir kiekviena raso skirtingai. tai is kur tu zinai kaip sita apraso?

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimądomaz, 2009-01-04, 12:12, pasakė:

as tik sakau, kad tu tos knygos neskaitei, tai tu nezinai kas joje rasoma ir negali sakyti, kad jinai mus siulo isikelti i kazkokius remus :D tokiu panasiu knygu yra simtai, ir kiekviena raso skirtingai. tai is kur tu zinai kaip sita apraso?
as tau pateikiau citata as nesuprantu ko tu dar is manes nori? ar tu skaityt nemoki ?
As tiksliai nekalbu kad shi knyga yra shit ir panasiai nes jos neskaiciau
GOT IT NOW ????????????
isiskaityk zmogau :D

Šį pranešimą redagavo Skorpio: 2009-01-04, 14:50

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
katik perskaičiau Likimo Upė : Rėvos. Labai gera knyga... Dabar pasiimiau Žiedų Valdovas - Žiedo Brolija.

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Knygų nemėgstu. Jos man primena valandas prileistas prie N.D., o ne laiko prastumima ;D .

Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąBoXiX, 2009-01-22, 20:00, pasakė:

Knygų nemėgstu. Jos man primena valandas prileistas prie N.D., o ne laiko prastumima ;D .
o reiketu pamegt, plecia pasauleziura ir tikrai galetum poto pasigirti didesniu ziniu bagazhu :)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąBoXiX, 2009-01-22, 22:00, pasakė:

Kad tik N.D. darydamas kaip suprantu prie jų teprisėdi, tame manau problema yra :) O kaip laiko prastumimo irgi traktuoti nereikėtų, kodėl apskritai "laiko prastumimas" turėtų būti teigiamas dalykas? :)

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Aš net nežinau kodėl, bet man su knygom visai nesiseka. Visi draugai siūlo "paimk ta knyga", "ta knyga labai idomi perskaityk", "žiauriai gera knyga būtinai perskaityk patiks", o man ne viena knyga per visus 12 metų nepatiko. Atrodo iš viršelio pasižiūri įdomi paskaitau pirma puslapi ir jau norisi dėti knyga atgal į lentyną. Tad nelabai aš ir esu tas knygų megėjas...

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3

Rodyti pranešimąImpact, 2009-01-26, 09:25, pasakė:

Aš net nežinau kodėl, bet man su knygom visai nesiseka. Visi draugai siūlo "paimk ta knyga", "ta knyga labai idomi perskaityk", "žiauriai gera knyga būtinai perskaityk patiks", o man ne viena knyga per visus 12 metų nepatiko. Atrodo iš viršelio pasižiūri įdomi paskaitau pirma puslapi ir jau norisi dėti knyga atgal į lentyną. Tad nelabai aš ir esu tas knygų megėjas...
Na, is savo patirties zinau, kad paskaicius 1 puslapi tu nesusidarysi tinkamo ispudzio. bent trecdali perskaitytum, isigilintum i pasakojama istorija, ir tada tikrai zinosi ar knyga tau patinka ar ne ;)

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimądomaz, 2009-01-26, 12:23, pasakė:

Na, is savo patirties zinau, kad paskaicius 1 puslapi tu nesusidarysi tinkamo ispudzio. bent trecdali perskaitytum, isigilintum i pasakojama istorija, ir tada tikrai zinosi ar knyga tau patinka ar ne ;)

Tai man ta trečdali knygos perskaityt yra kančia tiesiog nesinori, net skaityt ir man, net kai kažkaip puse knygos perskaitau vistiek neidomu.

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3

Rodyti pranešimąImpact, 2009-01-26, 12:33, pasakė:

Tai man ta trečdali knygos perskaityt yra kančia tiesiog nesinori, net skaityt ir man, net kai kažkaip puse knygos perskaitau vistiek neidomu.
Tai vadinasi dar neradai tau itinkancios knygos ;) Man pvz irgi kancia skaityti kai kurias knygas, taciau kai kurios man ziauriai idomios :) reikia zinoti, kas tau idomu ir tada skaityti bus idomu :)

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0
negi sunku pries imdamas knyga paskaityt info apie ja interne..

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Tai iš info man dauguma knygu yra įdomios, o kai pradedu skaityt ;)

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3

Rodyti pranešimąImpact, 2009-01-26, 13:18, pasakė:

Tai iš info man dauguma knygu yra įdomios, o kai pradedu skaityt ;)
Tai ta info dazniausiai nieko nereiskia :) svarbiausia yra rasytojas, ir tai kaip jis apraso :)

EDGE321

Baltas diržas

• Išbaninti
0
King'o skaiciau tik viena. "Kere". Nesuzavejo. Girdejau kad tai prasciausias King'o kurinys, tai nesistebiu. Reikes paskaityt daugiau jo kurybos, pvz: Mizere, Kunas, Kudzas, Tas, Ituzis. Tik vat niekur negaliu rasti "Gyvuneliu Kapines". Gal kas zinot kur galima pirkti?

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąEDGE321, 2009-02-20, 11:19, pasakė:

King'o skaiciau tik viena. "Kere". Nesuzavejo. Girdejau kad tai prasciausias King'o kurinys, tai nesistebiu. Reikes paskaityt daugiau jo kurybos, pvz: Mizere, Kunas, Kudzas, Tas, Ituzis. Tik vat niekur negaliu rasti "Gyvuneliu Kapines". Gal kas zinot kur galima pirkti?
god damn it yra toks dalykas kaip biblioteka, ten manau surasi :)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
1
Per lietų pradėjęs, vakar užbaigęs, perskaičiau nuotykinį fantasy kūrinį "Ne drakonų metas". Ištiesų man, kaip tokio knygų žanro megėjui, patiko knyga. Toks lengvas skaitalas, kuriame pasakojama apie pasaulį, padalintą į 3 dalis: išvirkščiąjį (mūsų, paprastų mirtingųjų pasaulis), vidurinįjį (magija + šiek tiek mokslo) ir prigimtinių (vien magija). Viktoras iš Maskvos patenka į vidurinįjį pasaulį, tačiau ne šeip sau, o su misija. o jei norite sužinoti daugiau, paskaitykite :D
Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Paskutine knyga kuria perskaiciau, tai pirmas milijonas per septinis metus, zinoma kol kas prie to milijono nepriartejau :D Ten zmogelis pataria kaip pralobti, kai kurie patarimai naudingi, bet vienintelis zmogus, kuris pralobo dar vienu milijonu tai pats autorius, nes tokio tipo knygas kaip zinome yra labai graibomos :D beabejones as jos nepirkau, is draugelio pasiskolinau.

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0