Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

knygos

Temoje atsakymų: 146

Apklausa: ar skaitote knygas? (63 nariai(-ių) jau prabalsavo)

knygos

1. taip (49 balsai(-ų) [77.78%])

Balso procentinis santykis: 77.78%

2. ne (14 balsai(-ų) [22.22%])

Balso procentinis santykis: 22.22%

Balsuoti Svečiai balsuoti negali

XEUS

nMo Wrestling Guru

• nMo Hall of Fame
7

Rodyti pranešimąSkorpio, Sep 17 2006, 02:00 PM, pasakė:

omg, kaip jus galit per kompa knygas skaityt.... as suprantu jei ten 10 psl o jeigu kokiu 200~
Galima gi ir atsispausdint ;)

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Nu jei lazerini printeri turi tai taip, bet jei rasalinis, tai man atrodo jau geriau nusipirkti...

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
anyways as kasetes nemokamai gaunu ;D

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
vo neseniai perskaiciau Gyvenims po klevu ....
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
Viktoras Suvorovas - Akvariumas, paprasciausiai perksaitykite labai gera knyga, o jei klaustumet apie ka tai apie GRU pogrindine rusu zvalgybine organizacija, labai idomi knyga kaip ruosiami agentai, apie psichologini paruosima ir pns zodziu negalejau atsitraukt - 23.45 LT

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Gulbė.

Baltas diržas

• Naujokai
0
Skaitau. Mėgstamiausia tai visos "Žiedų valdovo" dalys.

BitlasLt

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Hmm ,Jau menesi rytais darau manksta.PEr pertraukeles skaitau knygas :)
Tai gi visai nemazai perskaiciau :

Diablo:kraujo paveldas.
Viskas vyksta zaidimo pasauli ,bet zinoma knyga ne apie zaidima.Megstantiems nuotykius turetu patikt (bent jau man patiko labiau uz zaidima :D).

Ken Hood:
Demono Kardas,Irgi fantastine ,taip pat nuotykiu.Visai nebloga ir lengvai skaitosi ,kai isijauti.

Grobiku planas:misija zeme Idalis-norejau perskaityt abi dalis ,bet po pirmos jau situas eme .KAzkaip neuzkabino.Nors fanastiko aukso fondas....

Dostojevskis : Uzrasai is mirusiju namu:Reiks pirkt :D Galvojau ,kad nusikaltimas ir bausme gera knyga,bet sita dar geresne (mano nuomone).

Rydiko Kronikos: Si knyga taip pat ,kaip ir ziedu valdovo knygos mano nuomone geresnes uz filmus.

Laisvydas

100% Lithuanian Nation™

• Nariai
0
Paskutine mano knyga perskaityta, tai "Seseliai rojuje" - autorius E.M.Remarkas, dabar skaitau Mario Puzo - "Paskutinis Donas"

Šį pranešimą redagavo Laisvydas: 2008-06-02, 21:32

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
jau kokius du menesius turbut knygos neturejau :S nu neskaitant mangos tai manau cia ne knyga :S

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

lazy

Baltas diržas

• Naujokai
0
Jau kokie metai kai ką nors beskaičiau, bet likusios atmintyje:

Remarkas: Trys draugas, kelias namo (šitos pavadinimo tikslai neatsimenu), vakarų fronte nieko naujo, juodasis obeliskas.

Heminvejus - kam skambina varpai

Selendžeris - rugiuose prie bedugnės.

Balzakas - Tėvas Gorijo

Corrine Maiier - Sveika tinginyste

Ladislav Fuks - Lavonų degintojas

Sruoga - Dievų miškas

Vaižgantas - Dėdės ir dėdienės

Šį pranešimą redagavo lazy: 2008-06-03, 07:09

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
aj beje apie rugiuose prie bedugnes? ten kazkas idomaus yra ?

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
nu is visu lieptu perskaityt knygu ydomiausia ;D
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąBitlasLt, 2008-06-02, 22:06, pasakė:

Hmm ,Jau menesi rytais darau manksta.PEr pertraukeles skaitau knygas :)
Tai gi visai nemazai perskaiciau :

Rydiko Kronikos: Si knyga taip pat ,kaip ir ziedu valdovo knygos mano nuomone geresnes uz filmus.

Čia gal ta kur broliai ir sesė su motina persikrausto ir poto brolis kažkokius ten durnelius randa ir t.t.? ;)

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąSmS, 2008-06-03, 12:55, pasakė:

Čia gal ta kur broliai ir sesė su motina persikrausto ir poto brolis kažkokius ten durnelius randa ir t.t.? ;)
man rodos cia ta knyga pagal kuria yra filmas isejas :):D

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0
gal kas pasiulytut mistiniu(LOST :)) ar siaubo knygu? ;)

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąGhZ, 2008-06-03, 17:25, pasakė:

gal kas pasiulytut mistiniu(LOST :)) ar siaubo knygu? ;)
Koji Suzuki tamsus vanduo, skambutis, gali ir diablo paskaityt

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Ka noreciau paskaityt tai Bret Hart - Hitman , bet be sansu gaut tokia knyga lietuviska :D

Siaip tai gal ir patiko.. bet prisiminiau kad pristatom knygas o as dar knygos neperskaites turejau per 2 dienas perskaityt knyga :( ~ 300psl. pradzioi buvo idomu o poto ikirejo paskaicius 7val :( .

Nuotrauka

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0
B.Sruoga"Milzino Paunksne" priverstinai skaiciau,galvojau sudzs...bet patiko! idomi istorija,gal net labiau sokiruojanti :D) pasakojanti apie Vytauto laikus ir t.t... 7.5/10 :(

lazy

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąSkorpio, 2008-06-03, 15:06, pasakė:

Man patiko, rašo apie paauglį ir jo ciniška požiūrį į viską. Gana lengvai skaitesi

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Db tai aš pradėjau skaityt "Užrašai apei Šerloką Holmsą" nes reikia vasarai skaityt ten knygas visokias. Kažinau vakar pradėjau. Net nesusidariau nuomonės. Iki skyriaus pabaigos likus ten puslapiui tai skaičiau bet kartu ir miegojau tai neatsimenu nieko ;)

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

galis

Baltas diržas

• Naujokai
1
siuo metu skaitau Nicko Hornby romana 'Kaip Buti Geru Zmogumi'

"Astriu ir protingu ideju romanas apie dalyka, kurio beveik niekas iki siol nera aprases – kaip absoliuciai geram zmogui sektusi gyventi siuolaikiniame pasaulyje?"
- John Carey, Sunday Times

lazy

Baltas diržas

• Naujokai
0
Vakar pasiėmiau Hemingvėjaus "Fiestą" ir John Galsworthy "Forsaitų saga" 2-3 tomą, tai kol ieškosiu pirmo reiks Hemingvėjus paskaityti. Kol kas Fiestos tik kokius 5 psl perskaičiau, bet maloniai skaitosi

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3

Rodyti pranešimąSkorpio, 2008-06-03, 15:06, pasakė:

Na man tai patiko. Tavo vietoje pabandyciau, man atrodo, kad nera labai brangi (11lt lygtais). Ten knyga apie senu laiku (1950s) Amerikieti paaugli, kuris apraso savo mastysena, savo nepasitenkinima. Man tai patiko. Ne tai, kad kazkokia eiline paaugliu rasytoju knyga, bet tokia kazkuo isskirtine.

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0
Na va i rankas paemiau B.Sruogos"Dievu miska" priverstinis skaitymas,nes egzui reikes bla bla bla...ir t.t...
Kiek perskaiciau,o perskaiciau 10psl ir luzau,idomiai isdestoma visa tos kolonijos aplinka,siek tiek jautiesi,kad pats esi ir viska matai...perskaites daugiau parasysiu placiau :D

lazy

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąGhZ, 2008-06-13, 18:38, pasakė:

Na va i rankas paemiau B.Sruogos"Dievu miska" priverstinis skaitymas,nes egzui reikes bla bla bla...ir t.t...
Kiek perskaiciau,o perskaiciau 10psl ir luzau,idomiai isdestoma visa tos kolonijos aplinka,siek tiek jautiesi,kad pats esi ir viska matai...perskaites daugiau parasysiu placiau :)

Aš skaitydamas dievų mišką nesijuokiau. Sruoga rašė gan ironiškai ir atrodytų linksmai, deja man tas neatpirko baisumų apie kuriuos rašė. O dar prisimenant, kad sruoga pats yra buvęs tose stovyklose, tai aš žaviuosi kaip jis sugebėjo parašyti knyga kurioje jis nedejuoja, bet rašo kaip buvo.

Beje man labiausiai patikusi knygos mintis (citata tikrai netiksli): turėjom baroko kultūrą, dabar turim barako kultūrą. Toks sugretinimas baisus, bet ir savotiškai įdomus.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0