Temoje atsakymų: 209
2008-08-22, 12:01
Nerukau ir Negeriu...Nerukysiu ir Negersiu...Nenoriu sveikatos susip*st
Citata
Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.
nMo - Where peace happens. :D
2008-08-22, 17:17
2008-08-23, 10:37
2008-08-23, 11:50
kartais bet dabar padariau pertraukele kazkur apie 1 men. o taip per vasara surukiau tik kokius 4-5 pakelius.Kai tiek surukydavau per menesi nu 4 pakeliu uztenka menesiui
bet manau reikia mest visai nes per brangus malonumas

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!
2008-08-23, 20:05
dar kartą pasirašysiu šioj temoj, nes matau, kad ji išsiplėtė iki alkoholio ir narkotikų. na nuo alkoholio nebėgu, retkarčiais tenka... nors priklauso nuo gyvenimiškos padėties, pvz kai draugauju su mergina, tai su ja gan dažnai alų vartojam, o kai esu viengungis, tai nebent per šventes... (kiekviena diena šventė
joke)
apie rūkalus, jau sakiau, man jie tiesiog smirda...
o čia tiem kurie sako, kad niekada nebandysiu ir t.t. ateis laikas ir visko gali būt... pvz mažas berniukas kuriam mašinėlę ką tik sesė sulaužė gali sakyt kad niekada nedraugaus su mergaitėm... tai garantuotas negali būt nei vienas, nes žmonės keičiasi...
o dabar sensacija... nors man jau 22(!) dar nesu bandęs JOKIŲ narkotikų... net pačiam keista
tačiau dabar man tai padeda laikytis nebandžius, nes norisi tipo "siekti rekordo" ir išbūt nebandžius kuo ilgiau gal net visą gyvenimą
o čia tiem kurie sako, kad niekada nebandysiu ir t.t. ateis laikas ir visko gali būt... pvz mažas berniukas kuriam mašinėlę ką tik sesė sulaužė gali sakyt kad niekada nedraugaus su mergaitėm... tai garantuotas negali būt nei vienas, nes žmonės keičiasi...
o dabar sensacija... nors man jau 22(!) dar nesu bandęs JOKIŲ narkotikų... net pačiam keista

2008-08-23, 20:24
Na sunku yra lyginti "masineles lauzyma" ir tokius nuodus ( patys tai zinot
) kaip alkoholis ar rukalai.
As tai jau esu pilnai isitikines, kad ateityje ir toliau laikysiuosi tokios nuostatos apie rukyma ( tuopaciu ir alkoholi ). Vien mano amzius, ir tai, kad as gyvenu Lietuvoje labai daug ka parodo. Mano amziaus VOS ne kiekvienas geria ir t.t. Ka cia mano amziaus... Nuo 12 dar pradeda kiti rukyti ( ar gerti alkoholi ). Ir as nesu kokioje nors 10mecio gyvenimo fazeje, kur "ne as niekada nedarysiu to". As puikiai suprantu ko noriu, ir ko ne.
As tai jau esu pilnai isitikines, kad ateityje ir toliau laikysiuosi tokios nuostatos apie rukyma ( tuopaciu ir alkoholi ). Vien mano amzius, ir tai, kad as gyvenu Lietuvoje labai daug ka parodo. Mano amziaus VOS ne kiekvienas geria ir t.t. Ka cia mano amziaus... Nuo 12 dar pradeda kiti rukyti ( ar gerti alkoholi ). Ir as nesu kokioje nors 10mecio gyvenimo fazeje, kur "ne as niekada nedarysiu to". As puikiai suprantu ko noriu, ir ko ne.
2008-08-23, 22:21
Lyncaz, 2008-08-23, 21:05, pasakė:
dar kartą pasirašysiu šioj temoj, nes matau, kad ji išsiplėtė iki alkoholio ir narkotikų. na nuo alkoholio nebėgu, retkarčiais tenka... nors priklauso nuo gyvenimiškos padėties, pvz kai draugauju su mergina, tai su ja gan dažnai alų vartojam, o kai esu viengungis, tai nebent per šventes... (kiekviena diena šventė
joke)
tačiau dabar man tai padeda laikytis nebandžius, nes norisi tipo "siekti rekordo" ir išbūt nebandžius kuo ilgiau gal net visą gyvenimą 
Nemanau kad nevartoti narkotikų 22 metų amžiaus yra kažkas įspūdingo. Iš mano pažįstamų 20-25 metų amžiaus žmonių gal tik trečdalis esa bandę kokių nors narkotikų, taigi nesigirk Lyncai
O pats esu 16-kos, nerūkau, bet kaip ir lyncas, su mergina išgeriu alaus (per šventes).
2008-08-24, 11:49
seimas2, 2008-08-23, 23:21, pasakė:
Nemanau kad nevartoti narkotikų 22 metų amžiaus yra kažkas įspūdingo. Iš mano pažįstamų 20-25 metų amžiaus žmonių gal tik trečdalis esa bandę kokių nors narkotikų, taigi nesigirk Lyncai 
O pats esu 16-kos, nerūkau, bet kaip ir lyncas, su mergina išgeriu alaus (per šventes).
|
Ne į temą | + Lietuvoje narkotikai nėra taip paplitę kaip pvz Amerikoje ar dar kokioj nors kitoj šalį ( |
2008-08-24, 15:50
man tai pavyzdziui keista ir slykstu kai kiti giriasi kad vakar su tuom ir tuom putem zole(o tam putikui'ei nedaugiau nei 16)blemba iki ko dagyvenom as kartais kaip sakiau parukau bet zole ar kiti,labai tikiuosi kad liksiu ju nepavartojes

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!
2008-08-25, 00:53
Valhalas, 2008-08-24, 12:49, pasakė:
|
Ne į temą | + Lietuvoje narkotikai nėra taip paplitę kaip pvz Amerikoje ar dar kokioj nors kitoj šalį ( |
|
Ne į temą | aš ne tik, kad nevartoju, bet NESU BANDĘS. būtent tuo didžiuojuosi. yra daug nevartojančių, bet labai daug tokių kurie išbandę... o aš nepatyręs |

2008-08-27, 15:42
nuo 5 iki 8 klases rukiau. Buvau mazas kvailas baxurelis. 5-6 klasei progom parukydavau. 6-7 klasej rukiau kaip reikiant. 8klasej parukydavau progom ir nusprendziau mesti. Kai neberukiau visai mano gyvenimas zymei pagerejo. Nuo 9klases iki 10klases nei dumo nebuvau uztraukes. Esu pries rukyma ir man to nereikia. Esu metes ir nerukau jau 2metus. Man to nereikia ir nemanau, kad prireiks. Kai labai susinervinu galiu surukyti puse cigaretes bet tai nera skanu. As esu pries cigaretes ir renkuosi geriau skanu kaljano duma..

2008-09-04, 16:42
Lyncaz, 2008-08-24, 22:53, pasakė:
|
Ne į temą | aš ne tik, kad nevartoju, bet NESU BANDĘS. būtent tuo didžiuojuosi. yra daug nevartojančių, bet labai daug tokių kurie išbandę... o aš nepatyręs |
as tai nematau kuo ir cia girtis ;D Kad niekas nepasiule ? ;DD Pats dar nebandziau, bet visai noreciau, gyveni tik viena karta

pilnametis...
2008-09-04, 17:19
koltasXxX, 2008-09-04, 17:42, pasakė:
as tai nematau kuo ir cia girtis ;D Kad niekas nepasiule ? ;DD Pats dar nebandziau, bet visai noreciau, gyveni tik viena karta
Būtent, kad gyveni kartą - vieną kart paslydęs gali antro karto nebesulaukti.
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų