Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2005-10-13, 15:08
na taip casket, taciau zaidime bus tik buried alive kuris yra casket + b.a. junginys nes zaidimo tikslas vistiek uzdaryti i karsta , tik po kovos jy apvercia zememis... nu o del compresinimo tai nepavyks turbut kadangi ten .avi failai o as ir nelabai zinau kaip juos dar galima suspausti .. tai visgi turbut teks jums siustis
Na paziurejus tikrai nesigailejau, bet gal nebuvo taip idomu kaip tikejausi paskaites aprasyma, na gal del to kad paskaiciau
aisq pajutau biski ta pilnos kovos jausma , pamaciau b.a. bet pastebejau ir lievoku dalyku kaip kad batista bomba vis dar su pinu , kai kuriose vietose cpu kvailystes ir hm.. nu ten tik alpha versija taip kad nereik nusiminti
nu vistiek jeigu laukiat zaidimo taip kaip as (nu zinau kad niekas jo nelaukia taip kaip as bet bent panashiai) tai tikrai atsisiuskit
WWE SmackDown! vs. RAW 2006 online stats:
Owning everyone xD
Owning everyone xD
2005-10-13, 21:36
nu del to buciavimo tai desert tokia nuomone galetum sau pasilaikyti , as nelabai noreciau kad jis mane buciuotu ko tais
O seip tai jei cia del linko dekojat tai visada prasom
o suraruoti neiseina jau .avi tai sorry, teks siusti is pwt, nu nieko lix , nenusimink , iki tol kol zaidas iseis atsius ir tau , o paskui kol siusi zaida menesy , kiekveina diena galesi ziureti tuos filmukus
Owning everyone xD
Owning everyone xD
2005-10-14, 11:55
DaBloK pasakė:
nu del to buciavimo tai desert tokia nuomone galetum sau pasilaikyti , as nelabai noreciau kad jis mane buciuotu ko tais
O seip tai jei cia del linko dekojat tai visada prasom
o suraruoti neiseina jau .avi tai sorry, teks siusti is pwt, nu nieko lix , nenusimink , iki tol kol zaidas iseis atsius ir tau , o paskui kol siusi zaida menesy , kiekveina diena galesi ziureti tuos filmukus 
Na matai man sius savaite ne del to, kad internetas letas, o todel kad siusiu tuos filmukus tik tada, kai nieko kito nesiusiu
2005-10-28, 19:13
General Manager Mode - http://ps2.ign.com/a...2/662051p1.html
na mano manymu siame zaidime bus labai pavirsutiniskas ir boring ir veltui uzims daug brangios vietos diske, bet nuo kazko reikia pradeti...
na mano manymu siame zaidime bus labai pavirsutiniskas ir boring ir veltui uzims daug brangios vietos diske, bet nuo kazko reikia pradeti...
Owning everyone xD
Owning everyone xD
2005-11-05, 08:17
2005-11-05, 11:09
Socom, aplenkei mane nieksheli
btw - nepamirskit atsisiusti video review'o , nors ir trumpas bet galima pamatyti kazka idomaus... Nu o seip is review'o nieko nesuzinojau ko dar nezinojau tik, kad season mode'as bus dar maziau customizable negu as tikejausi... tereiks kovoti mums ir geretis yukso sukurtu storyline'u... na ka padarysi... seip jega. Taigi turint omeny kad liko 6 dienos (o gal net 5) iki sd vs raw 2006 pasirodymo didziojoj britanijoj, taip kad jau uz keliu dienu galima pradeti po truputy tikrinti visokius torrentu saitus (na aisku pirmiausiai - nforce.nl) ir tas kas suras sd vs raw 2006 iskart des linka cia! sutariam ? aisq kad sutariam
kantrybes laukiant ir sekmes ieskant kuo greiciau sio nuostabaus zaidimo kai jis pasirodys !
p.s. gal kas is sio geimo laukianciu turi network adaptoriu for ps2 ? but smagu persimesti kai jau isleis svr 2006... arba kad ir dabar dar ant sd vs raw ...
p.s. gal kas is sio geimo laukianciu turi network adaptoriu for ps2 ? but smagu persimesti kai jau isleis svr 2006... arba kad ir dabar dar ant sd vs raw ...
Owning everyone xD
Owning everyone xD
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų