Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Smackdown! vs RAW 2006

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 362

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Na rko vs taker buvo casket o ne buried alive matchas. Na tai pasakyk siandien ar pavyks tau compressuot, jei ne tai tada ir as siusiuos is torrentu.

DaBloK

Baltas diržas

• Naujokai
0
na taip casket, taciau zaidime bus tik buried alive kuris yra casket + b.a. junginys nes zaidimo tikslas vistiek uzdaryti i karsta , tik po kovos jy apvercia zememis... nu o del compresinimo tai nepavyks turbut kadangi ten .avi failai o as ir nelabai zinau kaip juos dar galima suspausti .. tai visgi turbut teks jums siustis :D Na paziurejus tikrai nesigailejau, bet gal nebuvo taip idomu kaip tikejausi paskaites aprasyma, na gal del to kad paskaiciau -_- aisq pajutau biski ta pilnos kovos jausma , pamaciau b.a. bet pastebejau ir lievoku dalyku kaip kad batista bomba vis dar su pinu , kai kuriose vietose cpu kvailystes ir hm.. nu ten tik alpha versija taip kad nereik nusiminti :D nu vistiek jeigu laukiat zaidimo taip kaip as (nu zinau kad niekas jo nelaukia taip kaip as bet bent panashiai) tai tikrai atsisiuskit :D
WWE SmackDown! vs. RAW 2006 online stats:

Owning everyone xD

Lix

• Administratoriai
36
Na ok nevarginsiu cia taves, reiks siustis :D Gal atsius uz kokios savaites...

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0
O bl!!!!wajai!!!!! aciu Dablok bucaw merga isbuciuocaw :D ,jei dar kokiu bus parasyk cia :D

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
0
Tai nieks nedraudzia isbuciuos jei ir bernas :D Siaip jei kam PWtorrents bus ratio mazas PM me, pakelsiu :D
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

DaBloK

Baltas diržas

• Naujokai
0
nu del to buciavimo tai desert tokia nuomone galetum sau pasilaikyti , as nelabai noreciau kad jis mane buciuotu ko tais :D O seip tai jei cia del linko dekojat tai visada prasom :D o suraruoti neiseina jau .avi tai sorry, teks siusti is pwt, nu nieko lix , nenusimink , iki tol kol zaidas iseis atsius ir tau , o paskui kol siusi zaida menesy , kiekveina diena galesi ziureti tuos filmukus :D

Owning everyone xD

Beef

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Visai nieko buvo pasiklausyt tu zmoniu komentavusiu jie protingai snekejo

Lix

• Administratoriai
36

DaBloK pasakė:

nu del to buciavimo tai desert tokia nuomone galetum sau pasilaikyti , as nelabai noreciau kad jis mane buciuotu ko tais  :D O seip tai jei cia del linko dekojat tai visada prasom  :D  o suraruoti neiseina jau .avi tai sorry, teks siusti is pwt, nu nieko lix , nenusimink , iki tol kol zaidas iseis atsius ir tau , o paskui kol siusi zaida menesy , kiekveina diena galesi ziureti tuos filmukus  :D

Na matai man sius savaite ne del to, kad internetas letas, o todel kad siusiu tuos filmukus tik tada, kai nieko kito nesiusiu :D O kai iseis SD vs RAW 2006 tai cia bus pirmam plane, gal per 4 dienas atsiustu :D Nors turbut pirksiu gariunuose...

Guest_Raiden_*

• Svečiai
Mane biski biesina,FIFA 06 yra, NBA 06 yra,o Sd vs Raw nea...

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0
Jei neklystu lapkrity jaw bus

DaBloK

Baltas diržas

• Naujokai
0
neklysti, lapkricio pradzioj jei neatides bet tikiuosi ne :?

Owning everyone xD

Guest_Raiden_*

• Svečiai
Lix jei gariuonuose bus tai parasyk man i pm,ir pats varysiu pirkt.

Socom

Baltas diržas

• Naujokai
0
Gariunuose tikrai bus.. Dar nebuvo tokio zaidimo kurio ten neradau.

Guest_Raiden_*

• Svečiai

Socom pasakė:

Gariunuose tikrai bus.. Dar nebuvo tokio zaidimo kurio ten neradau.

Gal ir pats parasysi man i pm jei rasi?

P.S.Neradau SD! vs Raw... :lol:

Socom

Baltas diržas

• Naujokai
0
Parasysiu, parasysiu... :wink:

Lix

• Administratoriai
36

Raiden pasakė:

Lix jei gariuonuose bus tai parasyk man i pm,ir pats varysiu pirkt.

Ok, bet dar deja negreit iseis :)

Guest_Raiden_*

• Svečiai
Lapkricio pradzioj,manau greit.

Lix

• Administratoriai
36
lapkricio 14-os neskaityciau kaip pradzia.

DaBloK

Baltas diržas

• Naujokai
0
General Manager Mode - http://ps2.ign.com/a...2/662051p1.html
na mano manymu siame zaidime bus labai pavirsutiniskas ir boring ir veltui uzims daug brangios vietos diske, bet nuo kazko reikia pradeti... :cry:

Owning everyone xD

Guest_Raiden_*

• Svečiai
O!Cia mane jau sudomino.

Guest_DeadeR_*

• Svečiai
Tik susinervinau , nes niekaip PS2 negausiu ;)

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
0
tai kam rasyt i sia tema jei neturi ka parasyt?
Nuotrauka

Socom

Baltas diržas

• Naujokai
0
http://ps2.ign.com/o...717/717798.html

9.2
OUTSTANDING

DaBloK

Baltas diržas

• Naujokai
0
Socom, aplenkei mane nieksheli :D btw - nepamirskit atsisiusti video review'o , nors ir trumpas bet galima pamatyti kazka idomaus... Nu o seip is review'o nieko nesuzinojau ko dar nezinojau tik, kad season mode'as bus dar maziau customizable negu as tikejausi... tereiks kovoti mums ir geretis yukso sukurtu storyline'u... na ka padarysi... seip jega. Taigi turint omeny kad liko 6 dienos (o gal net 5) iki sd vs raw 2006 pasirodymo didziojoj britanijoj, taip kad jau uz keliu dienu galima pradeti po truputy tikrinti visokius torrentu saitus (na aisku pirmiausiai - nforce.nl) ir tas kas suras sd vs raw 2006 iskart des linka cia! sutariam ? aisq kad sutariam :D kantrybes laukiant ir sekmes ieskant kuo greiciau sio nuostabaus zaidimo kai jis pasirodys !

p.s. gal kas is sio geimo laukianciu turi network adaptoriu for ps2 ? but smagu persimesti kai jau isleis svr 2006... arba kad ir dabar dar ant sd vs raw ...

Owning everyone xD

Lix

• Administratoriai
36
Tai ivertino IGN dar neisejusi zaidima? Cia tik dar labiau patvirtina jog turbut jie yra parsidave. Lauksim gamespot'o review, ten turetu tiksliau buti, nes IGN tai tikrai neina pasitiket.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0