Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2005-11-12, 12:58
85,4 %
siuncia amplitudej tarp 5-15 mazdaug ... vidutiniskai ~8 ... lievai
siandien neparsius
p.s. Lix tikrai nezadu uploadinti 2,63 gb po viena rariuka kazkur taip kad gali pradeti siustis :wink: as siunciuos, koltas siuncia , vysnius siuncia/ar siunte, hardcore-augas siuncia ir tu siusies ant 9 laimingai :wink: va dabar sakau pas mane ~8 vidutiniskai ir TENKINUOS tokiu greiciu, kad ir kaip nesinori...
p.s. Lix tikrai nezadu uploadinti 2,63 gb po viena rariuka kazkur taip kad gali pradeti siustis :wink: as siunciuos, koltas siuncia , vysnius siuncia/ar siunte, hardcore-augas siuncia ir tu siusies ant 9 laimingai :wink: va dabar sakau pas mane ~8 vidutiniskai ir TENKINUOS tokiu greiciu, kad ir kaip nesinori...
WWE SmackDown! vs. RAW 2006 online stats:
Owning everyone xD
Owning everyone xD
2005-11-12, 13:45
Nu as tai jau turiu si zaidima! Siandien gariunuose nusipirkau
Nu ka galiu pasakyti, nieko gero labai nepastebejau... Kalbant apie gameplay tai viskas praktiskai taip pat kaip ant pirmo sd vs raw, tik kad yra tas annoying stamina meter, nu ir dar ne visai perpratau visas grapple kombinacijas. Yra kazkokiu prijomu kaip atimti is priesininko taunta ir tipo is netyciu padaryti pina, bet po kol kas man dar neisejo to padaryti. Taip pat nesupratau kaip laimeti Buried Alive matcha, visada kazkodel escape padaro... Kalbant apie sezona, tai viskas panasiai atrodo, bet story line'ai daug labiau dadaryti, ilgesni, idomesni, tik kad nera subtitles... Vat man idomu kiek isvis tokiu story line bus, jei kokiu 20 tai gerai, o jei 10, tai jie tikrai prades labai greit atsibosti. GM mode dar nemeginau, taip pat nemeginau create mode'u. Geras pastebejimas, kad galima finisheri padaryti kai trenki pvz tik viena smugi varzovui ir nebutinai i pilva, blogas dalykas kad pvz undertakerio tomstone piledriver vistiek su pin :/ Taigi bent po kol kas nlb nustebino, nu bet ziuresim kaip ten bus.
2005-11-12, 14:02
Lix pasakė:
Nu as tai jau turiu si zaidima! Siandien gariunuose nusipirkau
Nu ka galiu pasakyti, nieko gero labai nepastebejau... Kalbant apie gameplay tai viskas praktiskai taip pat kaip ant pirmo sd vs raw, tik kad yra tas annoying stamina meter, nu ir dar ne visai perpratau visas grapple kombinacijas. Yra kazkokiu prijomu kaip atimti is priesininko taunta ir tipo is netyciu padaryti pina, bet po kol kas man dar neisejo to padaryti. Taip pat nesupratau kaip laimeti Buried Alive matcha, visada kazkodel escape padaro... Kalbant apie sezona, tai viskas panasiai atrodo, bet story line'ai daug labiau dadaryti, ilgesni, idomesni, tik kad nera subtitles... Vat man idomu kiek isvis tokiu story line bus, jei kokiu 20 tai gerai, o jei 10, tai jie tikrai prades labai greit atsibosti. GM mode dar nemeginau, taip pat nemeginau create mode'u. Geras pastebejimas, kad galima finisheri padaryti kai trenki pvz tik viena smugi varzovui ir nebutinai i pilva, blogas dalykas kad pvz undertakerio tomstone piledriver vistiek su pin :/ Taigi bent po kol kas nlb nustebino, nu bet ziuresim kaip ten bus.
O patys matchai per daug nepasikeite? Gal jau yra reversai, kad galima butu reversint MOVUS (taprasme kai jau puse movo to padaro, ji reversina i koki kita mova)? o ne pakelimus ir kumscius...

2005-11-12, 14:07
Citata
O patys matchai per daug nepasikeite? Gal jau yra reversai, kad galima butu reversint MOVUS (taprasme kai jau puse movo to padaro, ji reversina i koki kita mova)? o ne pakelimus ir kumscius...
Deja visi reversai lygiai tokie patys, nors man atrodo ir ant pirmo buvo imanoma reversint i kita mova, na man tai nieko naujo is reversu neisejo isgamint.
2005-11-12, 22:28
Nu bet WWe kokia reklama sau daro situo zaidimu... Komentatoriai daug daugiau sikart kalba, bet kiek laiko jie aukstina ta WWE... mazdaug niekur nepamatysi tokiu atletu kaip cia, niekad neismainyciau sito darbo del to ka matau, jie atiduoda visas jegas tik WWE ringe, tokiu matchu pamatysi tik WWE... jau pradejo uzpist. King ir JR dar ne tiek klausiau, bet Cole ir Tazz atrodo labai myli wwe
2005-11-13, 09:39
tai zinoma... puiki reklama... na kaip bebutu as jau turiu parsisiuntes ir dabar kopinuosi i PS 2 , taigi uz 25 min pasinersiu i svr 2006 pasauli
O vakare, manau gausit profesionalo nuomone pabandzius zaidima 8) :wink:
Owning everyone xD
Owning everyone xD
2005-11-20, 09:40
as rasiau per nero expresa paprasciausiai ir veike tai per alcoholy tuo labiau turi veikt
Beje del tos ... profesionalo nuomones
nusprendziau kad geriau parasysiu profesionalo ivertinima... reviewa koky tais toky tai o tam reikia dar giliau zaidima isnagrineti
taip kad lix sabaka neskubink manes ! 8)
Owning everyone xD
Owning everyone xD
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų