Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Smackdown! vs RAW 2006

Temoje atsakymų: 362

emcas

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Is dalies gerai, kad matchai ilgesni - idomiau zaisti, bet is dalies ir knisa pvz. per sesona.

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Nuotrauka
This is Mushroom. Copy Mushroom into your signature to help him on his way to world domination

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
hmm... o tai koks idomumas per ta sezona laimeti dirza per 3 minutes ?

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0

Rodyti pranešimąTruBaller, Nov 29 2005, 03:39 PM, pasakė:

Vot kas del matchu ilgumo, tai man tas irgi patiko. Turejau 29+ minuciu Submission Matcha. O taip tikrai daug idomiau nei matchai, kurie maximum trunka 10 minuciu.

Butent vakar turejau viena idomiausiu matchu savo karjieroje, submission match su Y2J pries Ric Flair (/w HHH) . Apie 25 min truko, kraujas, daug maigymo, laimejau tik sugalvojes nauja, dar geresni spaudymo buda uz mano senaji :? Tikrai buvau suzavetas.

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąTruBaller, Nov 29 2005, 04:34 PM, pasakė:

hmm... o tai koks idomumas per ta sezona laimeti dirza per 3 minutes ?

O man tai visiskai neidomu kai sunku. Nepatinka kai reversina kiekviena mova, o dar labiau nepatinka kai perima iniciatyva varzovas. Man patinka labiausiai ant Easy/Normal kai gali ismeginti visokius judesius sau laisvai, o po to padarai finisheri ir laimi sau linksmai, o ne taip kad turi nervintis visalaika spaudineti visus mygtukus kaip beprotis, tai cia px jei single, bet jei koks Triple Threat and Legend, tai neisivaizduoju kaip ten laimet, na nebent nutrenkt teiseja, pasiimt kede vienam trenkt, o kitam finisheri padaryt pries teisejui atsikeliant, bet kadangi ant kokio legend visada reversins viska, tai praktiskai neimanoma butu... Arba ka daryt tokiuose matchuose kaip pvz sd sezone yra 2 vs 3 handicap match. Tai nu daleiskim padarai savo finisheri, paspaudi kad iseitu ir atakuotu kitus tavo partneris, bet vistiek jie du ir spes bent kazkuris sutukdyt nupinint. Nu as sita matcha 2 vs 3 handicap tai dabar jau zaidziau ant easy ir ant normal, tai ant abieju count-out padariau :?

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0

Rodyti pranešimąLix, Nov 29 2005, 10:25 PM, pasakė:

O man tai visiskai neidomu kai sunku. Nepatinka kai reversina kiekviena mova, o dar labiau nepatinka kai perima iniciatyva varzovas. Man patinka labiausiai ant Easy/Normal kai gali ismeginti visokius judesius sau laisvai, o po to padarai finisheri ir laimi sau linksmai, o ne taip kad turi nervintis visalaika spaudineti visus mygtukus kaip beprotis, tai cia px jei single, bet jei koks Triple Threat and Legend, tai neisivaizduoju kaip ten laimet, na nebent nutrenkt teiseja, pasiimt kede vienam trenkt, o kitam finisheri padaryt pries teisejui atsikeliant, bet kadangi ant kokio legend visada reversins viska, tai praktiskai neimanoma butu... Arba ka daryt tokiuose matchuose kaip pvz sd sezone yra 2 vs 3 handicap match. Tai nu daleiskim padarai savo finisheri, paspaudi kad iseitu ir atakuotu kitus tavo partneris, bet vistiek jie du ir spes bent kazkuris sutukdyt nupinint. Nu as sita matcha 2 vs 3 handicap tai dabar jau zaidziau ant easy ir ant normal, tai ant abieju count-out padariau :D

tai geriausia pasimk batista, ir traiskyk visus is eiles, tai tik parodo, kad nesi geras zaidejas :) o kai zaidi ant sunkesnio lygio ir ypac sunkesniam match type, nu pvz triple threat, labiau susikaupes ir pasineres buni, jei laimi po 20-30 min, visi kraujuoti, pylna ginklu aplink, pergales dziaugsmas buna visai kitoks.

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąBam, Nov 30 2005, 11:22 AM, pasakė:

tai geriausia pasimk batista, ir traiskyk visus is eiles, tai tik parodo, kad nesi geras zaidejas :) o kai zaidi ant sunkesnio lygio ir ypac sunkesniam match type, nu pvz triple threat, labiau susikaupes ir pasineres buni, jei laimi po 20-30 min, visi kraujuoti, pylna ginklu aplink, pergales dziaugsmas buna visai kitoks.

Ginklu tai aisq kad buna pilna, tik vienintele problema kad pvz triple threat nutrenki teiseja yra ta kad tada kiti ten gali 'grapplintis' ir nieko nepadarysi su tuo ginklu kol teisejas atsikels. O juk po keliu referee bumpu jau buna dq.

Guest_Raiden_*

• Svečiai
Siaip pastebejau,daug makalynes,bet dar ir keliu wrestleriu truko... ;)

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Ziurint pagal ka tu tuos wrestlerius skaiciuosi :rolleyes: Jei pagal dabartini rosteri, tai tikrai truko ne keliu, o turbut daugiau nei puse rosterio :D

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0

Rodyti pranešimąTruBaller, Dec 1 2005, 06:59 PM, pasakė:

Ziurint pagal ka tu tuos wrestlerius skaiciuosi :D Jei pagal dabartini rosteri, tai tikrai truko ne keliu, o turbut daugiau nei puse rosterio :D

Uztat yra puiki iseitis - CAW :rolleyes: yra nemazai sudeta buvusiu/esamu WWE superstaru movesetu, net entrance`u :D beje, noriu biski pasigirt, vakar biski sirgau, nejau i mokykla, tai 9 valandas prazaidziau SVR06 :D jau 3 kartus esu perejes seasona, pradedu challenge`us vykdyt :D o mano WIN/LOSS recorda galit sige pamatyt :D

p.s. noriu pasiteisint del tokio didelio loss skaiciaus, tiesiog biski tingejaus zaist seasona, pvz 6 man tag, kuris gali pusvalandi trukt, tai 5 ar 6 matchus specialiai baigiau su dq :)

Guest_Raiden_*

• Svečiai
Man patiko labai plakatas "SHITSKY". :)

MoX

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Va jeigu turit noro ir vietos layer'iams tai isidekit Ediie armband'a

formula :

Arms>Tattoo/Logo>Flag>Left Arm 1
Default positioning, but smallest vertial and biggest horizontal. (100,50,0,100)
Arms>Tattoo/Logo>Flag>Left Arm 1
Move left all the way so that it links up either end of the previous layer. Smallest vertical and biggest horizontal. (100,50,0,100)
Arms>Tattoo/Logo>Letter> 01/18 "E"
Smallest vertical and smallest horizontal, place according to pic. (38,0,50,100)
Arms>Tattoo/Logo>Letter> 01/18 "G"
Smallest vertical and smallest horizontal, place according to pic. (38,0,50,100)

Nuotrauka
Nuotrauka

Nuotrauka Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
na chia buvo trumpas klausimas ar jis yra ant PC, taj Tru sake kad ne, o kaip su ripinimu/emuliavimu? zhinoma kokybe dingsta 5kiagubaj kaj nieko, bet...?

Nuotrauka
Nuotrauka

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
0
Nu kaip ir ne net nera jokio emuliatoriaus ps2 ant pc weikiancio, neweikianciu tai ju daug.. ir yra vienas kuris labai letai slenkasi pritaikydamas kiekwienam zaidimui atskirai, bet su juo pasileist galima tik tam tikrus zaidimus o ir seip, kad su juo pazaist kazka reikia labai galingo kompo ir tai nerealiai strigtu

bet cia tik mano zinios ir sapaliones..
Nuotrauka
Nuotrauka

Vysniuz

Baltas diržas

• Nariai
0
del svr2006 kovu laiko taj man idomiai :/ ladder matchai su tag'ais bajgias per max 1min, o paprasti tag'ai ir 20-30min uztrunka :) o del plakatu, visokiu "shitsky" taj jo, pilna ten geru tokiu :)

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0

Rodyti pranešimąFortaz, Dec 4 2005, 11:58 PM, pasakė:

na chia buvo trumpas klausimas ar jis yra ant PC, taj Tru sake kad ne, o kaip su ripinimu/emuliavimu? zhinoma kokybe dingsta 5kiagubaj kaj nieko, bet...?

nu, siaip tai neimanoma, nes yra ps2 emuliatorius ant pc, bet jo greitis 5 FPS :) taip, kad ant tokio daikto pazaist nelabai imanoma :)

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
O kaip su x-deze ? Esu girdejes kad jam yra normalus emuliatorius. Cia tiesa ar tik tokie gandai, kaip ir su ps2 emuliatoriumi ?

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
nelabai zinau, nes jau nelabai visu tuo domiuos. Siaip tai nemanau, kad x-boxui yra emuliatorius, nes jei jis butu visam internete visi apie tai sneketu :) nu emulej suvedus x-box emulator tau ismestu labai daug visokiu XBOX EMULATOR TESTED, WORKING 100%!! bet aisku ten dazniausia buna virusiukai :)

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Nu as esu mates atrodo Driv3r screena su x-dezes emuliatoriumi. Ir sako, kad viskas puikiai veikia. Tai kazkaip tada jau kilo toks klausimas ar istikruju jis yra. O jei yra, tai tada yra sansu zaisti ir kitus wrestlingo zaidimus :)

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Bet ant x-boxo nera geru wrestlingo zaidimu :) yra 2 bet jie abu shudai :)

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Nu vis geriau nei WWE RAW :)

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
oo nee, WWE RAW 2 :) nu dar Wrestlemania 21 yra, bet ten tik siek tiek geriau, bet nei su vienu SD! serijos geimu nepalyginsi

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
hmm... siaip as galvojau apie DOR2, bet dabar pasiziurejau, kad jis ant GameCube :) Taip kad nelabai jau ir gautusi man nauda turint x-box emuliatoriu :)

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
nu jei mpretum gero wrestlingo geimo tai nebutu naudos, bet ant xboxo yra daug kitu geru geimu :)

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Nu cia kas be ko... Bet as nemanau, kad juos zaisciau :) Turbut nelabai butu noro siustis zaidimus :)

Guest_Raiden_*

• Svečiai
Gal ir ne mano reikalas,bet jus off-tpocinat. :?

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0