Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Smackdown! vs RAW 2006 pagalba

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 91

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0

Rodyti pranešimąeMCas, Dec 2 2005, 09:33 PM, pasakė:

O ar ilgas sezonas, nes pvz SvR galedavai pereit per diena? :(

nu as per gal 4 ar 5 valandas perejau. nelabai prismenu, siaip seasonai kartojas, tokie patys is eiles eina :)

DaBloK

Baltas diržas

• Naujokai
0
nu as seip cheatu irgi nepropaguoju ant kitu zaidu nu bet cia... jeigu pereini seasona kelis kart... visus storyline'us prazaidi ir paskui zaisti dar karta kad ten laimeti kazkokias taures tai neapsimoka... su challengais tai irgi panashiai - si karta yuksas padare kad challengus galima vykdyti su 2 playeriais taigi kai tai imanoma iskarto paprasciausiai isijungi antra playeri vietoj kompo ir per pora valandu visus challengus pereini... atidengi... bet jokio idomumo taigi kam gaisti tas valandas - susivedi coda ir unlockinasi, o challengu niekas nedraudzia vykdyti kai unlockines esi viska jei tik tau noras yra ... man tai ne :) o seip tai unlock all cia tik vienas codas is tu kuriuos naudoju... kiti yra cas'u creatinimui ( kaip pvz layer'iu replacinimo kitais arba transparency hackai), o to tai tikrai as cheatinimu nelaikau :)
WWE SmackDown! vs. RAW 2006 online stats:

Owning everyone xD

Guest_Raiden_*

• Svečiai

Rodyti pranešimąBam, Dec 2 2005, 08:19 PM, pasakė:

siaip seasonai kartojas, tokie patys is eiles eina :)

O buvo zadeta: kiekvienam wrestleriui skirtingas story. :)

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0

Rodyti pranešimąRaiden, Dec 4 2005, 06:05 PM, pasakė:

O buvo zadeta: kiekvienam wrestleriui skirtingas story. :)

nu man irgi biski keista buvo. per daug nesiaiskinau as to season mode`o, gal dar kada paziuresiu, siaip reik pabandyt su HHH pazaist raw seasona, nes kiek esu zaides RAW seasona (visus 2 kartus) visalaik turejau feuda su HHH :)

MoX

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Nu as biski su HHH losiau tai pacioj pradzioj eini po legend tour ir HHH sako ,kad nori title shot'o nors jau buvo jis WHC ,tai biski keista ,pabandykit dar kitus champus buvusius pvz JBL tai turetu kazkas kitokio buy
Nuotrauka

Nuotrauka Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Seasonas tikrai levokas, gal net prastesnis nei kitu metu. Vnz gavau title shot prie Sheldona del IC title, laimejau, Bitchoffas sako tipo vacatinu dirza, del dirzo bus kovojama per sekanti PPV, bet tolimesniam zaidime nieko apie ta IC title nebuvo uzsiminta :D o turbut jei zaist su championais, tiesiog tie chapteriai buvo sudeti kita tvarka ir tiek :) taigi, tikrai nusyvliau season mode`u, zaist daugiau kaip 2 kartus neidomu :)

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąMoX, Dec 4 2005, 06:34 PM, pasakė:

Nu as biski su HHH losiau tai pacioj pradzioj eini po legend tour ir HHH sako ,kad nori title shot'o nors jau buvo jis WHC ,tai biski keista ,pabandykit dar kitus champus buvusius pvz JBL tai turetu kazkas kitokio buy

Po legends tour eina tas story line'as su Eugene'u ir tag team titles... :)

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
As tarkim ejau su RVD, tai is visu jusu isvardintu dalyku, buvo tik Legend Tour.

Lix

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąTruBaller, Dec 4 2005, 08:05 PM, pasakė:

As tarkim ejau su RVD, tai is visu jusu isvardintu dalyku, buvo tik Legend Tour.

Tai RVD juk SD. As tai zaidziau SD sezona dukart su Eddie ir Taker tai abieju buvo lygiai tokie patys. Pirma patrenkia Teddy ir tipo susipykstu as su Cena ir RVD kas muse, po to kovemes del Torrie, o po to pries JBL del Torrie. Po to buvo legends tour, o tada tipo Royal Rumble ir RVD prikele ECW nu ir ten visi tie dauzo mane...

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Man nebuvo su Torrie (buvau pradejes dar su kazkuo, tai tada buvo, bet ne su RVD). Ir man buvo tas pats su Teddy. Po to buvo Legend Tour. Po to atrodo su Taker'iu ir Eddie. Tipo su takeriu urna. Hmmm... Daugiau kas buvo nelabai ir bepamenu, bet is minetu dalyku, tai tikrai dauguma mano sezone nebuvo :)

Vysniuz

Baltas diržas

• Nariai
0
du klausimeliai :)

1) nors maciau kalbant apie seasona, bet noriu pasitikslint - taj tik 3 skirtingi seasonai yra? legen tour, raw, smackdown ?
2) yra sitam game'e brock lesnar? :)

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
1. Sezone buna po kelias skirtingas istorijas (pvz. Torrie's Contract, Legends Tour, Taker's Urn, Road To WM (atrodo :)) ir panasiai) o raw ir sd juk divizionai wwe yra :)
2. Ne.

Vysniuz

Baltas diržas

• Nariai
0
aisq.
sitas istorijas kur parasej perejau, taj jau seasonas nelb idomu :/

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Tai ju yra ir daugiau, nors ir nera labai jau daug :)

Vysniuz

Baltas diržas

• Nariai
0
nu reiks dar paziuret :) su kokiu randy orton pereit reik :) seip fajnaj su mysterio buvo =]

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Truballer nereiktu sakyt ne del Brock :) zaidime galima pasidaryti Brocko CAW`a, zaidime yra Brocko movesetas ir net entrance`as :) kad atrakint movesetus ir entrance`us reikes pereit challenge mode`a, o kaip susikurt brock lesnara galima rasti www.caws.ws :D

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Jis klause ar yra. O jei jau taip ziurint, tai galima tada sakyti, kad siame zaidime yra ir Aries, Daniels, Red, AJ, Evans ir t.t.t.t. :)

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
0
nu cia dar taip llygint brocko CAW'a ir situos tai dar galima sakyt, kad brocka imanoma tikra pasidaryt bet wa pvz situ iswardintu is esmes tik isore gali pasidaryt o ju movu nelabai Evans'o tai ten pagrindiniu movu ir movu kurie ji ir daro Evans'u tikrai nerasi ir kitu nemazai movu nerasi is tu wrestleriu. Ir man biski pikta, kad WWE raso, kad wisi sitie movai yra trademarkinti wwe nors ju net nenaudojo niekas wwe pvz cia yra Last rites kuri naudoja/naudojo daniels o wwe niekas, taip pat ir Ki Krusher 99, Code red, Styles clash ir dar nemazai kitu :/
Nuotrauka
Nuotrauka

Guest_Raiden_*

• Svečiai
Uzkniso,reik pagalbos su GM modu. :? kAD IR KIEK DARAU DAUG IR NUOSTABIU MACU JIE IVERTINTI MAKSIMUM TIK 2 SU PUSE ZVAIGZDUTES,O KITA LYGA PADARO UZ MAIN EVENTA TRIPLE THREAT IR LABAI GIRIA NORS MANO MAIN EVENTAI BUNA KOKS HIC! :? dAUGUMA MACU SEIP PATS ZADZIU... :D

PAGALBOS!!!!!!!!!!

Vysniuz

Baltas diržas

• Nariai
0

Rodyti pranešimąRaiden, Dec 8 2005, 07:27 PM, pasakė:

Uzkniso,reik pagalbos su GM modu. :rolleyes: kAD IR KIEK DARAU DAUG IR NUOSTABIU MACU JIE IVERTINTI MAKSIMUM TIK 2 SU PUSE ZVAIGZDUTES,O KITA LYGA PADARO UZ MAIN EVENTA TRIPLE THREAT IR LABAI GIRIA NORS MANO MAIN EVENTAI BUNA KOKS HIC! :D dAUGUMA MACU SEIP PATS ZADZIU... :D

PAGALBOS!!!!!!!!!!

Jei dar reik help tai pabandyk su kuom nors susikaut single match'e, kad butu tas 'rival" ir poto waryk hardcore, ladder ir kitus matchus. Taip as iki 4.5 zvaigzduciu istraukiau :D

O mano kls : Kas buna kai pereini GM mode'a ? As dbr ipusejau tai idomu kas weliau bus :D

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0

Rodyti pranešimąVysniuz, Dec 21 2005, 10:22 PM, pasakė:

Jei dar reik help tai pabandyk su kuom nors susikaut single match'e, kad butu tas 'rival" ir poto waryk hardcore, ladder ir kitus matchus. Taip as iki 4.5 zvaigzduciu istraukiau :rolleyes:

O mano kls : Kas buna kai pereini GM mode'a ? As dbr ipusejau tai idomu kas weliau bus :D

Man atrodo gali laimet GM of the year award`a :D

Guest_Raiden_*

• Svečiai
Manau jis klause,ka gauni be award'o. :)

Lix

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąRaiden, Dec 22 2005, 05:50 PM, pasakė:

Manau jis klause,ka gauni be award'o. :)

Nieko :)

Guest_Raiden_*

• Svečiai
Pastebejau,kad (lyg ir) kai nori atsistatyt stamina,tai reikia su select laikyti nuspaudus ir x,tada didesnis efektas,pabandykit,pasakysit ar veike. :)

Guest_Raiden_*

• Svečiai
Ehg,kuriau wrestleri (pagal caws saita) ir man reikejo pattern,bet neradau,apsvieskit mane pasakykit kurioj sekcijoj ji rasti (body,outfit...)

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0