Forumo lankytojų nuotraukos
Bam
2005-12-06
TruBaller, Dec 6 2005, 09:47 PM, pasakė:
AJ Styles SUX... nors jis yra antras mano megstamiausiu wrestleriu sarase.
na cia skirtingi dalykai, man pvz the offspring rulz nors ir yra koks #5 mano megstamiausiu grupiu sarase. o rap is crap tai tik pasakymas, nors siaip nesu repo megejas, pripazystu rock/metal, klasika, nedidele dali rap/hip-hop/pop/. taip pat pripazystu jazz`a ir panasius zanrus, nors ju ir neklausau.
TruBaller
2005-12-06
O jei jau 5 vietoj tai jau turi buti sudas ? Nelabai supratau tavo sito palyginimo.
AJ Styles SUX irgi tik posakis
Siaip dar keista, kad pripazysti ta komercini rap'a, o nepripazysti normalaus. Nu cia tavo pasirinkimas.
AJ Styles SUX irgi tik posakis
Siaip dar keista, kad pripazysti ta komercini rap'a, o nepripazysti normalaus. Nu cia tavo pasirinkimas.
Bam
2005-12-06
tai vat butent ir nepripazystu to komercinio repo, todel ir sakau maza dali rap/hip-hop tepripazystu
gal biski blogai issireiskiau, didele dalis tai pagal populiaruma, zmoniu skaiciu kurie ji klauso.
TruBaller
2005-12-06
Bam, Dec 6 2005, 09:57 PM, pasakė:
na cia skirtingi dalykai, man pvz the offspring rulz nors ir yra koks #5 mano megstamiausiu grupiu sarase. o rap is crap tai tik pasakymas, nors siaip nesu repo megejas, pripazystu rock/metal, klasika, nedidele dali rap/hip-hop/pop/. taip pat pripazystu jazz`a ir panasius zanrus, nors ju ir neklausau.
Taves siandien isvis nesuprantu
Bam
2005-12-06
Skorpio
2005-12-06
lengva jum blet sakyt pasidaryk kita foto... bl cia su kamera filmuota ir paprasciausiaas photoshot pagautas tajgi norint isiimt notrauka man reik visa video susikelt i kompa [tas uztrunka] taip kad o sitas taj turejo but vaizdas \m/ bet kazkaip nepagavo kai taip rodziau ir weliau nufotkino jau su istiestais pirstais ot
Bam
2005-12-06
Skorpio, Dec 6 2005, 10:12 PM, pasakė:
lengva jum blet sakyt pasidaryk kita foto... bl cia su kamera filmuota ir paprasciausiaas photoshot pagautas tajgi norint isiimt notrauka man reik visa video susikelt i kompa [tas uztrunka] taip kad o sitas taj turejo but vaizdas \m/ bet kazkaip nepagavo kai taip rodziau ir weliau nufotkino jau su istiestais pirstais ot
nu tai tada isvis neduok fotkiu, kur nesimato, nes tik nervini zmones, nes nori pamatyt kaip is tikro atrodai, o ne kaip atrodai padalintas i kubelius
koltasXxX
2005-12-07
krutai atrodai , tai ne bl reikia duot kuo xujovesne nuotrauka , kad visi galvotu kad esi meme ir slikstybe. Gangsta style rullez ;] (nors mano pacio fotke , nekokia , bet vienintelis variantas)
Bam
2005-12-26
siandien ryte atsikele ssugalvojau padaryt nesamone
nekreipkit demesio, plaukai neplauti ilgai, ka tik islipes is lovos
Fantazy
2005-12-26
Neblogai čia ta gitara įklijavai, tik biški sutelkus vazduote matosi, kad ji šiek tiek per šviesi šeip realiai atrodo
Bam
2005-12-26
Fantazy, Dec 26 2005, 11:05 AM, pasakė:
Neblogai čia ta gitara įklijavai, tik biki sutelkus vazduote matosi, kad ji iek tiek per viesi eip realiai atrodo 
aww...tu antrasis zmogus nepatikejo
Skorpio
2005-12-26
aha db kai pasake geriau isiziurejus matosi
kad iklijuota reik atidziau i picus ziuret kita kart
Bam
2005-12-26
be to mano desine ranka, net stygu neliecia beveik
pirstai levaj apkirpti
ir ryskumas skirasi
Bam
2005-12-26
Skorpio
2005-12-26
Bam
2005-12-30
http://static.pazint...8ee5fcee8ed.jpg
biski levaj atrodau, biski kaip merga, bet px
ziurekit, naujausia mano foto
biski levaj atrodau, biski kaip merga, bet px
Guest_Raiden_* 2005-12-31
Nesa i kazka is anime su ta istiesta ranka ir keista veido israiska,siaip fainai.