←  Diskusijos

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Forumo lankytojų nuotraukos

nuotrauka Bam 2005-12-06

TruBaller, Dec 6 2005, 09:47 PM, pasakė:

AJ Styles SUX... nors jis yra antras mano megstamiausiu wrestleriu sarase.

na cia skirtingi dalykai, man pvz the offspring rulz nors ir yra koks #5 mano megstamiausiu grupiu sarase. o rap is crap tai tik pasakymas, nors siaip nesu repo megejas, pripazystu rock/metal, klasika, nedidele dali rap/hip-hop/pop/. taip pat pripazystu jazz`a ir panasius zanrus, nors ju ir neklausau.
Cituoti

nuotrauka TruBaller 2005-12-06

O jei jau 5 vietoj tai jau turi buti sudas ? Nelabai supratau tavo sito palyginimo.

AJ Styles SUX irgi tik posakis ;)

Siaip dar keista, kad pripazysti ta komercini rap'a, o nepripazysti normalaus. Nu cia tavo pasirinkimas.
Cituoti

nuotrauka Bam 2005-12-06

tai vat butent ir nepripazystu to komercinio repo, todel ir sakau maza dali rap/hip-hop tepripazystu ;) gal biski blogai issireiskiau, didele dalis tai pagal populiaruma, zmoniu skaiciu kurie ji klauso.
Cituoti

nuotrauka TruBaller 2005-12-06

Bam, Dec 6 2005, 09:57 PM, pasakė:

na cia skirtingi dalykai, man pvz the offspring rulz nors ir yra koks #5 mano megstamiausiu grupiu sarase. o rap is crap tai tik pasakymas, nors siaip nesu repo megejas, pripazystu rock/metal, klasika, nedidele dali rap/hip-hop/pop/. taip pat pripazystu jazz`a ir panasius zanrus, nors ju ir neklausau.

Taves siandien isvis nesuprantu ;)
Cituoti

nuotrauka Bam 2005-12-06

TruBaller, Dec 6 2005, 10:08 PM, pasakė:

Taves siandien isvis nesuprantu ;)

jei tu del pop, tai yra, nors ir labai mazai gero t.y. neblogo popso. nu aisku tai tik kokie 5% :) o siaip as ir pats daznai saves nesuprantu :D
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2005-12-06

lengva jum blet sakyt pasidaryk kita foto... bl cia su kamera filmuota ir paprasciausiaas photoshot pagautas tajgi norint isiimt notrauka man reik visa video susikelt i kompa [tas uztrunka] taip kad o sitas taj turejo but vaizdas \m/ bet kazkaip nepagavo kai taip rodziau ir weliau nufotkino jau su istiestais pirstais ot
Cituoti

nuotrauka RazieL_ 2005-12-06

hm siulau baigti off topic :D ir po to istrynt mano posta :)
Cituoti

nuotrauka Bam 2005-12-06

Skorpio, Dec 6 2005, 10:12 PM, pasakė:

lengva jum blet sakyt pasidaryk kita foto... bl cia su kamera filmuota ir paprasciausiaas photoshot pagautas tajgi norint isiimt notrauka man reik visa video susikelt i kompa [tas uztrunka] taip kad o sitas taj turejo but vaizdas \m/ bet kazkaip nepagavo kai taip rodziau ir weliau nufotkino jau su istiestais pirstais ot

nu tai tada isvis neduok fotkiu, kur nesimato, nes tik nervini zmones, nes nori pamatyt kaip is tikro atrodai, o ne kaip atrodai padalintas i kubelius :D gauk skaitmenini fotika :)
Cituoti

nuotrauka koltasXxX 2005-12-07

krutai atrodai , tai ne bl reikia duot kuo xujovesne nuotrauka , kad visi galvotu kad esi meme ir slikstybe. Gangsta style rullez ;] (nors mano pacio fotke , nekokia , bet vienintelis variantas)
Cituoti

nuotrauka Bam 2005-12-26

siandien ryte atsikele ssugalvojau padaryt nesamone :) nekreipkit demesio, plaukai neplauti ilgai, ka tik islipes is lovos :D

Nuotrauka
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2005-12-26

o blet kaip tikras rokeris
Cituoti

nuotrauka Fantazy 2005-12-26

Neblogai čia ta gitara įklijavai, tik biški sutelkus vazduote matosi, kad ji šiek tiek per šviesi šeip realiai atrodo :)
Cituoti

nuotrauka Bam 2005-12-26

Fantazy, Dec 26 2005, 11:05 AM, pasakė:

Neblogai čia ta gitara įklijavai, tik biški sutelkus vazduote matosi, kad ji šiek tiek per šviesi šeip realiai atrodo :)

aww...tu antrasis zmogus nepatikejo :D 2 patikejo, 2 ne, is dvieju pirmuju gerai pazvengiau :D siaip labiau pasistengus galejau ir geriau padaryt, nors ir dabar taip is toliau ziurint visai tikroviskai atrodo :)
Cituoti

aha db kai pasake geriau isiziurejus matosi :) kad iklijuota reik atidziau i picus ziuret kita kart
Cituoti

nuotrauka Bam 2005-12-26

be to mano desine ranka, net stygu neliecia beveik :) pirstai levaj apkirpti :D ir ryskumas skirasi :)
Cituoti

nuotrauka GhZ 2005-12-26

A kam prie gitaros pirstus sau nusikirpai taip?
Cituoti

nuotrauka Bam 2005-12-26

nu ner taip lengva nematant kur kirpt bandyt kirpt :)
Cituoti

nuotrauka DeSerT 2005-12-26

Blexa visai nepastebejau kad cia fuflo :) Geras
Cituoti

bam tik nereikejo daryt pink
Cituoti

nuotrauka Bam 2005-12-26

Skorpio, Dec 26 2005, 12:15 PM, pasakė:

bam tik nereikejo daryt pink

Pink guitar rulz :) Blinkai su tokia varo :) tiesiog nerealiai atrodo! reiks sekanti geresni darba su kokia ibanez k7 :D
Cituoti

Nuotrauka
sorr dideles tingiu ieskot bet wa cia gitara rulz
Cituoti

nuotrauka Bam 2005-12-26

ibanez rg6? :) slipknotu? :) nu man ir k7 gerai bus :D
Cituoti

Bam, Dec 26 2005, 10:35 AM, pasakė:

ibanez rg6? :) slipknotu? :) nu man ir k7 gerai bus :D
jap that'z right rullina man sita gitara
Cituoti

nuotrauka Bam 2005-12-30

http://static.pazint...8ee5fcee8ed.jpg

biski levaj atrodau, biski kaip merga, bet px :) ziurekit, naujausia mano foto :)
Cituoti

Guest_Raiden_* 2005-12-31

Nesa i kazka is anime su ta istiesta ranka ir keista veido israiska,siaip fainai. :)
Cituoti