←  Televizija

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Simpsons

nuotrauka DeSerT 2006-01-24

Ash tai pradejau siustis simpsonus :?
Cituoti

nuotrauka Bam 2006-01-24

XEUS, Jan 16 2006, 11:50 AM, pasakė:

Labai geras filmukas, puikus išsipyzdavojimas iš amerikiečių ir ne tik. Tik nemanau, kad jis vaikams skirtas pvz. vienoje serijoje kur karalius labai nori, kad žmona jam pagimdytų sūnų savo dukrai: užsiaugink penį arba užsičiaupk, ta: hhh hhh (tipo stengiasi), neįšeina. Na ir panašūs juokeliai, kur kai kurie labai dviprasmiški ir vaikui tikrai nesuprantami.

Aha sitas mane irgi knisa, kaip tik pries sule paziuredavau simpsonus visada, o dabar shudas :? tikekimes atkeis :)
Cituoti

Guest_kurt_* 2006-01-24

Jis man "praeina" :D
Cituoti

Guest_Raiden_* 2006-01-24

TruBaller, Dec 22 2005, 04:40 PM, pasakė:

Siaip treciadienio atrodo serijoje vienas dalykas krito i akis. Toje serijoje buvo tarsi kritikuojama JAV politika. Tai kazkaip keistai pasirode :D

Ten viskas kritikuojama,ne tik JAV,bet ir kitos salys.
Cituoti

nuotrauka TruBaller 2006-01-24

Nu as turiu galvoje visus ju karus ir panasiai ;) Nu grinai ne is valstybes, o is politikos. Ir tai buvo daroma ne atip, kad su tokiom uzuolankom, kur gali dviprasmiskai suprasti, bet buvo daromai grinai taip, kuri suprasti galima tik is vienos puses.
Cituoti

Guest_Raiden_* 2006-01-24

Ir tokiu atveju buvo tru.
Cituoti

nuotrauka Forsaken 2006-08-17

Man pats geriausias cartoonas. Nerealiai juokingas tik pastebejau, kad ten praktiskai visi suauge idiotai.
Cituoti

nuotrauka Gulbė. 2008-05-03

Žiauriai krūtas cartoon'as. Aš kai tik laiko turiu ir žiūriu. Bartas ir Houmeris 4ever.
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2008-07-28

mano gyvenime yra trys svarbūs dalykai be kurių negalėčiau gyvent. tai miegas, mergina ir SIMPSONAI!!!
Cituoti

nuotrauka booduliz 2008-07-30

Simpsons is da best xD ;) :D
Cituoti

nuotrauka Chairman 2008-08-19

Man irgi šitas mėgstamiausias cartoon'as beveik jį tik ir žiūriu :)
Šį pranešimą redagavo Chairman: 2008-08-19, 19:21
Cituoti