pirmas gal ir neblogas, tik truksta kazkokio pico manau, ir man niekada nepatiko tas lietus su rocku geresnis manau, tik bg levokas. Siaip, kaip pirmi darbai tai neblogi
pirmas gal ir neblogas, tik truksta kazkokio pico manau, ir man niekada nepatiko tas lietus su rocku geresnis manau, tik bg levokas. Siaip, kaip pirmi darbai tai neblogi
Pirmam tai man paciam irgi kazko truksta, bet net neisivaizduoju koks picas galetu tikt cia Rocko sige susvelninau bg, man atrodo taip graziau.
This is Mushroom. Copy Mushroom into your signature to help him on his way to world domination
karoce mano pasisakimas nenaudok to susikto bleding bbs ten geriau renderiui zajabiskesiu idetupam efektu pvz dublikuok pic layeri aik filter blur gaussia blur , paskuij ok tada layer layer style ir ten pasirik kur yra ormal pakeisk i overal ar pan ten pasizek kas tiktu naudok kokius geresnius brushus ir biski ormaliau kirpk krc.
nesiziuri, spalvos nesiderina visiskai pati ideja nebloga, jei pakeistum BG ir fonta gal ir pavyktu kas nors pradziai bent jau spalva bg pabandyk pakeist, jei vistiek nieko, daryk is naujo