Peršokti prie turinio

New Year's Revolution 2006

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 63

MoX

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 466 Pranešimai:
0
Va elimination chamber buvo tikra nesamone ,turbut bus pats blogiausias is visu .o labai dziaugiuosi del edge ,nes jau net fanai ,kai edge laimejo title pradejo ploti jam
Nuotrauka

Nuotrauka Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
Deja, atrodo ilgaj jis dirzho nelajkys, nes jis tebera Custom Made. Watch HHH...
Na ka viska perzhiurejaw.
Du matchaj tik verti demesio, bet ish esmes ir jie patys tik spotu festivalis.
Big Slow vs HHH - matcho psixologija ish karto ajshki, bet del to niekuo ne blogesne.
EC Match:
1) bleeding: HBK- Muta 1.0; Cena - Muta 0.6
2) best selling - HBK be konkurencijos. Gajla kad likusia dali matcho pragulejo...
3) Best bumping - carlito:) Jaunas Folis:) na 20% bent jau Folio:) Worst selling - Masters, of course:)
4) Grazhiausias wrestlingas - shiam dalykuj daugiausia pasako ir zhiurovaj... Angle, kas be ko... Texnishki, grazhus metimai. Visa lajka isitempes. Nerealus counteriai.
5) Ivertinimas. Vertinu tik zhiurovus:D
Zhiurovaj: ***** - uzh taj, kad palajke visus, kas mushe Cena, o ypach Angle:) Pac matchas pusetinas, vos ne visa psichologija (nes tokiam Matche ja sunq sukurt) - Carlito+Masters tag teamas:) Manaw jie grejt gaus pusha, nes turi viska ko rejkia. Jie turetu but nauji chempijonaj, kas be ko:)

Shiaip matchas gan grazhiai sudeliotas, svarbiausia, kad Carlito su Mastersu isipajshe normaliai, ko negalima pasakyt apie Kane. Tag Teamas shitam matche sutejke tikejimo ji zhiurint ir pamirshus visas tikimybes, kad lajmet gali ir Masters ir Carlito. O Kane mates kad negali.
Ajshq kvajla pati pirma ishjobinti zhmogu, kuris gauna didzhiausia popa ir yra nr 1 contender jau 2 menesius su virsh.
Situacija panashi i antro chamberio - visi zhiurovaj norejo kad Goldbergas lajmetu, bet ne - Vinco gelezhine logika... Pastatykim Chamberi, kuris milijonajs kajnuoja, investuokim, tikekimes didelio pelno ish parduodamu DVD, bet lejskim lajmet nemegstamiausiam zhmoguj matche. Tas pac ir chia. Visi norejo Angle, bet ne - padare netgi blogiau nej priesh 2.5 metu - labiausiai pagejdautina matyt su dirzhu zhmogu ishjobino pirma. Vinco pozhiuris - 'px man jus visi, ash daraw taip kaip bus daugiau pinigu, o ne kaip jus norit'. Ir ish tikro - Cena net ir shitaip nushvilpinejamas neshe daugiau pinigu, nej neshtu Angle budamas Heel'u...

Nuotrauka
Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0
mano nuomone panasiai kaip Forto, tik du geresni matchai, HHH vs Show visai nieko buvo, bet nieko ispudingo, patiko tai, kad big slow nors ir pralaimedamas gavo daug overness, buvo kaip tikras milzinas, nes sulauzyta ranka + ginklai + daug skriaudimo ir tai tik po plaktuko ir pedigree laimejo, daugeliui ziurovu suteike toki ivaizdi, kad HHH butu pralaimejes prie s Show jei nebutu ta ranka luzus. Elimination chamberis irgi toks pusetinas buvo, gana graziai, ziurovam irgi patiko, buvau nustebes, kad Carlito padare ta summersaulta ant HBK, ir siaip Carlito su Mastersu tikrai neblogai isipaise, o del Angle, tai jis pasirode gerai, bet labai nusivyliau, kad pats megstamiausias ir laukiamiausias zmogus, pats pirmas iskrito ;) pilnai sutinku su fortu, galejo ji iki galo palikt :) bet tie suplexai labai fainai atrode :D Kane`as galejo geriau pasirodyt :) nusivyliau, kad Cena laimejo, bet uztat PPV pabaiga buvo NUOSTABI!! kai Edge`as laimejo, pradejau sokinet, maike nusiemiau, emocijos buvo kaip krepsini ziurint :D labai dziaugiaus, kad tas reperiukas nebetures title`o, nes igryso iki gyvo kaulo :) Edge`ui labai tiko toks title`o laimejimas, toks labai heeliskas ir nieksiskas :D tai vat, PPV toks nu kaip eilinis WWE PPV, bet pabaiga labai geru emociju atnese :D

p.s. po bra and panties matcho uzmigau, atsikeliau EC pabaigoj, paskui atsukau ir perziurejau HHH vs Big Slow ir EC :D

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąXEUS, Jan 9 2006, 12:03 PM, pasakė:

Kaip matau title change ;) įmeskit kas nors Edge vs Cena matčą, manau tokios trukmės matčui rasiu laiko, bet žiūriu WWE nieko naujo sugalvoti negali, labai panašu į 1993 metus - kažkas panašaus kaip netikėtas Hogano laimėjimas tada.

OK, galesiu imest :)

Re-Powaz

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 519 Pranešimai:
0
Na ka galiu pasakyt:

RIC FLAIR © vs. EDGE - Nieko gero neparode, tikejausi ko nors geriau

TRISH STRATUS © vs. MICKIE JAMES - Kaip divoms tai tikrai geras mathas

BIG SHOW vs. TRIPLE H - Grazus mathchas tik kd per daug Big Show ginklu blokavo, bt vistiek buvo smagu ziuret

ASHLEY vs. TORRIE vs. CANDICE vs. MARIA vs. VICTORIA - Normalus divu mathas tik tos senes viska sumove

GREGORY HELMS vs. JERRY LAWLER - Durna kova, kaip King galejo laimeti kai jo finisheris uzdraustas, nesamone

BENJAMIN vs VISCERA - Nekox matchas, Benjaminas dar bande kazka daryt bt Viscera tai nieko, dar tas mamules klykimas " Stokis arba dirzo gawsi" ir panasiai...

ELIMINATION CHAMBER - Visai ydomu iki tol kol liko trys loxai

CENA © vs. EDGE - Geriausias Cenos matchas :DDDDDDD Man lb patiko -_-

Apibendrinant ppv nelb geras tik Champo pasikeitimas ir Divos(trish, mickie) buvo geriau nei tikejausi.
Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0
Uzdraustas King'o finisheris ? -_-

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

Rodyti pranešimąTruBaller, Jan 12 2006, 05:29 PM, pasakė:

Manaw Helmsa turejo galvoj. Kad butent jis ir negalejo lajmet.

Nuotrauka
Nuotrauka

Re-Powaz

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 519 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąTruBaller, Jan 12 2006, 05:29 PM, pasakė:

Jei as gerai zinau tai Pilediver WWE uzdraude naudot
Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0
Nu uzdraude toki kaip bret hart ar kingas naudoja, paprastesni, kaip takeris neuzdraude -_-

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
  • 1050 Pranešimai:
0
Seip wisus piledriver uzdraude.. ir ta kur taker'is naudoja irgi.. tiesiog paciam taker'iui tik galima ji naudot
Nuotrauka
Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0
Aaaa.... aisku tada. As truputi ne taip pradzioje tave supratai :)

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34
Taigi, tik dabar turejau galimybe perziureti si PPV.

RIC FLAIR © vs. EDGE - turiu pasakyti, kad tik siame matche (del kazkokiu nezinomu priezasciu) mano galva pirma karta prablaivo. As jau seniai pripratau, kad "The Nature Boy" iseina ir gauna ovacijas - tiesiog is inercijos - nes ji gerbia ir visi priprato jam cheerti. Bet tame PPV as pamaciau visiska slow-motion wrestlinanti, palauzta senuka - jo akyse net isbleso tas kibirkstis su kurio jis kas karta iseidavo dar WCW laikais. Kagi as maciau - tiesiog iprasta Naitch'o move'u rinkinuka (80% visu veiksmu - chop'ai ir pora atomic drop'u). Triple H'o zodziais: "A Broken Man". Tik dabar supratau, kokius teisingus zodzius sake Levesque, pries ju "Last Man Standing" kova. Gaila jo...
TRISH STRATUS © vs. MICKIE JAMES - toks visai neblogas divu matchas. Butu visai pilkas, jei ne Mickie veido israiskos ir charakterio/gimiko pasireiskimai. Matosi, kad tikriausiai ji bus verciama heel'e - tarsi "pavidoles" gimike. Manau jei dabar Womens' titulas virs tarp-brandiniu titulu, tai gal net bus sumestas koks Triple Threat matchas tarp Melinos, Trish ir Mickie. Siaip visai neblogas ju feud'as - kiek pagivina situacija aplink titula.
TRIPLE H vs. BIG SHOW - man sis matchas nepatiko. Nes labai apmaudu, kad i si feuda reikejo iterpti ta 'trauma'. Manau jei niekas is ju nevaidintu suzeisto - tai matchas butu itin geras. Bet man jau tampa graudu... jis toks didelis... Big Show... PILVAS. Argi jam taip sunku bent kiek savim uzsiimti - aisku jis jau niekad netaps tokiu, koks atejo i WWE (nebent vel liposakcija pasidaris;) - ber jau graudu pasidaro.
ELIMINATION CHAMBER - turiu pripazinti, matchas buvo geras. Bookinimas sudinas. Visu pirma manau Angle'ui jau laikas duoti nick-name'a - Kurt "The Dominator" Angle. Tiesiog jo isejimas buvo nepakartojamas - tarsi brandolinis ginklas - nowhere to run, nowhere to hide... ~4 german suplex'ai (+ over the top rope belly to belly) - va cia, gerbiami forumieciai - dominavimas. *The Best there is, the Best there was, the Best there ever will be?..* Pamalonino ir the new blood - visai neblogai pasirode - net gerai. Carlito pagaliau pabudo is kazkokio flegmatinio pus-miego - as turbut pirma karta uz pakankamai ilga laiko tarpa pamaciau "energinga" Carlito! *WoW, That's BIG!* Masters'as pasirode truputi prasciau uz Carlito. HBK selling'as buvo... kaip cia pasakiu... geras?... puikus?... na, tai buvo HBK sellinigas;D Na, Kane'as buvo Kane'as - is jo nieko ypatingo nepamaciau (istikruju net nelaukiau). Publika boo'ino kiekviena Cenos judesi - gal tik palaike ji, kai liko Carlito ir Masters'as - nes net as nelabai noreciau, kad jie pasiimtu titula (geriau jau Cena). Del bookinimo - as suprantu, kad Vince'as norejo dar karta nustebinti publika - bet as to neivertinau *Veltui stengeisi Vinnie;)* Tegul tai butu bonaliai - bet man vistiek №1 contenderis finale butu maloniau (arba HBK).

Post match. Dar pries kelias dienas buvau inirses, kad Angle'a paliko be titulo ir dave Edge'ui - dabar Edge'as man VISISKAI netrukdo;) Taigi net PPV pabaiga man pasirode - tarsi paskutine gera "nata" gerame PPV. As sakyciau PPV paviko.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
Big Show su HHH, jej ne Big Show ranka, butu blogesni ivertinima gave, o ne geresni kaip sakaj. Dabar buvo ryshki rankos mushimo psixologija matche:) Galima net galvot, kad rankos sukulimas priesh 10 dienu buvo padarytas butent tam - kad HHH nerejketu kitajs budajs vargti ir stengtis, kad padarytu gera matcha. Che antras pagal geruma shio PPV matchas, o man asmenishkaj gal netgi pirmas.

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

Rodyti pranešimąFortaz, Jan 13 2006, 10:39 PM, pasakė:

Big Show su HHH, jej ne Big Show ranka, butu blogesni ivertinima gave, o ne geresni kaip sakaj. Dabar buvo ryshki rankos mushimo psixologija matche:) Galima net galvot, kad rankos sukulimas priesh 10 dienu buvo padarytas butent tam - kad HHH nerejketu kitajs budajs vargti ir stengtis, kad padarytu gera matcha. Che antras pagal geruma shio PPV matchas, o man asmenishkaj gal netgi pirmas.
As ir taip nesutinku su matcho ivertinimu. Taip, ten buvo psichologija - rankos nusilpninimas. Bet man nepatinka matchai, kuriame vienas wrestleris turi sellinti savo "traumas" ir, kaip resultatas, negali pilnaverciai naudoti savo judesius. Man matche svarbiau matyti ne psichologija o dveju wrestleriu kova, judesiu panaudojimas - o ne kai 2+ metru milzinas slubauja ant savo keliu ir laikosi uz rankos, su nutisusiu veidu. Netgi tokio lygio wrestleris, kaip Big Show, jei jam nereiketu sellinti traumos galetu panaudoti bent jau daugiau power-move'u. Taigi kaip butu nezinau, bet kas buvo mane nepamalonino;)

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0