Kokia nuomone apie si filma. As dar siandien issinomawau situ kerstas tai wisai patiko seip labai nereali wiena geriausiu filmu saga kino istorijoje.
Temoje atsakymų: 21
2005-12-11, 14:49
2005-12-11, 17:14
dar per cartoonnetwork animacinis serialas SW yra ;] . Seip tai fantastiska epopeja , nuo pirmu daliu iki paskutiniu , seip esu mates ir seno leidimo ir naujo leidimo 4,5,6 epizodus , todel patarciau acisiust ir naujuosius leidimus.
P.S. geri geimai SW tematika
P.S. geri geimai SW tematika

pilnametis...
Guest_Triple-H`_*
2006-01-27, 20:23
Guest_Triple-H`_*
Jo man SW irgi ziauriai patinka , As tai manau jok sitas Filmas yra fantastokos klasika
. Gerai kad emule yra tai va atsisiunciau visus filmus ZIAURIAI GEROS KOKYBES !!!!!!
ir vel visu perziurejau ... .Siaip SW labai faini filmai itraukiantis veiksmas . Gera siuzeto linija . Beto dar SW knygos labai idomios jai jums ziauriai patinka SW (kaip man )
. O del zaidimu tai taip nesiginciu ju tematika ziauriai idomi, esu perajas SW : Jedi academy . Dar lego SW esu zaides
.
Guest_Striker_*
2006-07-28, 11:06
Guest_Striker_*
hmm nzn nesu tox didelis gerbejas. siaip idomus filmai patinka ziureti. seniau buvau labai uzsivedes dar kai pries kelis metus buvo pradeja 1 karta roditi per tv3 dar kai galejai skambinti ir laimeti sw maike ir bilieta i naujausia filma tai buvo klonu puolimas man atrodo
vo tada buvau uzsivedes. visalaika skambinau dalivavau net seimos parasys rinkau nes motike nenorejo leisti zieti nes puse 12 rodidavo o i sule reikejo eiti
db ir su mielu noru paziuriu siaip SW liux
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų